Frații Tate, arestați pentru 30 de zile, acuzați de trafic de persoane, viol și crimă organizată. Avocatul lor: "Nu sunt temeiuri"

 Radulescu Ruxandra
.

Frații Tate, arestați pentru 30 de zile. Potrivit ultimelor informații, britanicii Andrew și Tristan au fost reținuți în arest pentru 30 de zile, sub acuzația de trafic de persoane, viol și crimă organizată. În data de joi, 29 decembrie, polițiștii DIICOT au efectuat a doua percheziție la vila britanicilor din Voluntari, unde au găsit pistoale, arme, bani, mașini de lux și lingouri de aur. Cei doi au fost anchetați alături de alte două femei, suspectate de complicitate, una dintre ele fiind o fostă polițistă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Frații Tate, arestați pentru 30 de zile. Andrew și Tristan Tate au fost arestați pentru 30 de zile, după ce ofițerii DIICOT au descins pentru a doua oară la vila celor doi din Voluntari. Cel care a condus ancheta fraților Tate este chiar procurorul-șef al Serviciului de Combatere a Traficului de Persoane din cadrul DIICOT, Rareș Petru Stan. Acesta s-a ocupat de capturarea traficantului de droguri Marian Bejan, dar și de dosarul Colectiv.

Perchezițiile au durat peste cinci ore. În locuința britanicilor au fost găsite pistoale, arme, bani, mașini de lux și lingouri de aur. Frații Tate au fost audiați toată noaptea de joi spre vineri, alături de o altă fostă polițistă, bănuită de complicitate. Pe numele fraților Tate a fost deschis un dosar penal pentru trafic de persoane, viol și crimă organizată. Andrew și Tristan Tate au depus deja contestație, care va fi soluționată la data de 5 ianuarie 2023.

schermata-2022-08-22-alle-17.00.14schermata-2022-08-22-alle-17.00.14

Frații Tate, arestați pentru 30 de zile, acuzați de trafic de persoane, viol și crimă organizată

Frații Tate, cunoscuți pe rețelele de socializare pentru stilul lor de viață luxos, cu mașini, bani și femei frumoase, își vor petrece noaptea dintre ani în închisoare. Judecătorii au deliberat azi după-amiază, timp de mai multe ore, cu privire la prelungirea mandatului de arestare. Andrew și Tristan Tate sunt reținuți pentru 30 de zile. Pe numele celor doi a fost deschis un dosar penal pentru trafic de persoane, sechestrare, viol și crimă organizată. Cei doi ar fi fost ajutați și de o fostă polițistă, care a fost audiată și reținută pentru 24 de ore.

Citește și: Cu ce femei din showbiz au avut relații sau aventuri frații Tate.Lidia Buble și Bianca Drăgușanu se numără printre ele

Citește și: Ce avere au frații Tate.Au o colecție de peste 30 de mașini de lux și proproetăți în mai multe țări

Nu suntem într-o fază procesuală penală, în care se dovedește vinovăția sau nevinovăția. Suntem pe măsuri preventive, se discută data luării măsurilor preventive. Din punctul de vedere al apărării, din punctul nostru de vedere, nu sunt temeiuri pentru luarea celei mai drastice măsuri preventive prevăzută de codul de procedură penală, însă este apanajul judecătorului de a pronunța o soluție pe care am contestat-o și urmează să vedem soluția contestației', a explicat avocatul fraților Tate, potrivit SpyNews.

Cazul fraților Tate, coordonat timp de nouă luni de procurorul-șef al DIICOT

Frații Tate au intrat pentru prima dată în vizorul autorităților române, după ce au fost acuzați că au sechestrat două tinere, o americancă și o româncă. Autoritățile au descins pentru prima dată la vila acestora în luna aprilie. În apropierea locuinței, autoritățile au găsit un studio de videochat.

Pe numele fraților Tate a fost deschis un dosar penal, coordonat încă din luna aprilie, de procurorul-șef al Serviciului de Combatere a Traficului de Persoane din cadrul DIICOT, Rareș Petru Stan, relatează Gândul. În urma celei de-a doua percheziții efectuate joi 29 decembrie, Andrew și Tristan Tate au fost arestați pentru 24 de ore, iar în urma audierilor, judecătorii au decis prelungirea arestului preventiv la 30 de zile.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton