Totul despre povestea de dragoste a lui Karmen. Cum a reușit să o cucerească Bogdan Căplescu / EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

Frumoasă și talentată, Karmen este o revelație a lumii muzicale. Dar când au apărut zvonurile că ar fi și însărcinată, interesul asupra ei a crescut brusc. N-a vorbit deloc despre acest subiect până acum, dar a acceptat să o facă special pentru VIVA!, într-o ședință foto de excepție și un interviu exclusiv în care spune… tot!

Ai o relație discretă cu iubitul tău, dar nu te ferești să postezi fotografii cu el pe Instagram. Cum a început povestea voastră?

Avem o relație discretă pentru că el nu este obișnuit cu spațiul public și cu viața publică, așa că încerc pe cât posibil să-i respect dorința de a rămâne în spatele luminilor și în spatele camerelor de filmat. El nu este genul de om care să iasă în față, căruia să-i placă media, însă, având o relație cu mine, i-am explicat că trebuie să își asume și genul acesta de întâmplări, deoarece sunt inevitabile. Nu mă feresc să postez fotografii cu el pe Instagram pentru că suntem tineri, suntem frumoși, ne iubim foarte mult și știi cum e, când simți ceva atât de puternic, este imposibil să nu lași să se vadă. Indiferent dacă postez sau nu pe Instagram, lumea ne vede. Relația noastră a început frumos, a început cumva fără să realizăm ceea ce se întâmplă. Toate au venit de la sine, amândoi am fost pe aceeași lungime de undă, lucrurile s-au întâmplat într-un timp foarte scurt, s-au întâmplat exact așa cum a trebuit să se întâmple. Famiile noastre s-au înțeles foarte bine de la bun început și lucrurile au avansat extrem de repede, însă, ce pot să zic este că sunt foarte, foarte fericită în acest moment și nu mi-am imaginat că voi putea fi mai bine de atât într-o relație proaspătă în care iubirea este la superlativ, atinge cote maxime, în care găsesc înțelegere, respect. Sunt într-o relație care îmi oferă tot ceea ce aș avea nevoie vreodată.

Karmen a dezvăluit sexul copilului. Declarații EXCLUSIVE despre sarcină: 'Am făcut în jur de 16 teste…'

Ați locuit împreună de la început?

Am locuit împreună fără a decide „hmm, hai să locuim împreună!. Cumva faptul că petreceam foarte mult timp unul cu celălalt a dus și la mutatul împreună, dar, bineînțeles, după ce am primit acordul de la părinții mei.

A fost greu să te cucerească?

Nu a fost greu să mă cucerească pentru că sunt o persoană simplă, deși poate nu par. Oamenii care sunt în lumina reflectoarelor tind să pară a fi oameni complicați, sofisticați, dar nu e așa. Întotdeauna am fost atrasă de lucrurile simple și încet, încet, am fost cucerită prin detalii, prin lucruri mici, prin gesturi simple – un zâmbet, un „cum te simți?, un „hai să bem o ciocolată, prin gesturi de genul acesta.

Karmen, primele imagini însărcinată! Pictorial EXCLUSIV cu burtica de gravidă

Dar ție ce ți-a plăcut cel mai mult la el?

Este genul de om care are o sclipire, are ceva special al lui și am văzut asta de la început. M-am lăsat ușor cucerită pentru că este un om care aduce mereu ceva nou. Tot timpul, într-o conversație, este cel care întreține discuția, care știe cele mai multe detalii despre absolut orice, care are ceva de spus despre fiecare subiect. Acest lucru mi s-a părut foarte interesant, o persoană care te stimulează intelectual e o persoană care te ține mereu activă.

Revista VIVA! poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei, începând cu data de 1 martie și se vinde împreună cu un CHOKER cadou, la prețul special de doar 9,90 lei.

Coperta VIVA! martie

Coperta VIVA! martie

Karmen a dezvăluit sexul copiluluiKarmen a dezvăluit sexul copilului

FOTO: Vlad Andrei, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton