Teo Trandafir, despre momentele dramatice prin care a trecut Andreea Bălan: ”Eu am fost acolo, aproape de moarte, știu ce înseamnă”

 Oana Popoiag
.

Foarte multe vedete i-au transmis mesaje de susținere Andreei Bălan zilele acestea, dar mesajul lui Teo Trandafir a fost poate cel mai emoționant și deopotrivă cutremurător, având în vedere că ea însăși era să moară pe masa de operație în urmă cu 8 ani, cân a avut complicații majore din cauza unei pancreatite acute.

Momentele dramatice prin care a trecut Andreea Bălan în timpul operației de cezariană la cea de-a doua sarcină au zguduit lumea mondenă, vedetele trimițându-i artistei numeroase mesaje de susținere. Dar poate cel mai emoționant și deopotrivă cutremurător mesaj a fost cel al lui Teo Trandafir, cea care a tercut prin momente asemnătoare în 2011, când a fost la un pas de moarte din cauza complicațiilor determinate de o pancreatită acută.

'Să ne rugăm pentru Andreea Bălan. Dădea viață unui copil și în același timp era să plece dintre noi. Eu am fost acolo, aproape de moarte, știu ce înseamnă. Departe de a fi neapărat o admiratoare a ei, mă gândesc la ea și sper să se facă bine foarte repede. Știu că este bine acum și de aceea cu toții trebuie să-i transmitem un gând bun', a declarat Teo în timpul unui live pe pagina sa de Facebook.

Teo Trandafir, la granița dintre viață și moarte în 2011

În 2011, Teo a trecut prin momente dramatice din cauza complicațiilor determinate de o pancreatită acută. După ce a stat șase zile internată la un spital din București, în urma complicațiilor cauzate de pancreatită și a unei infecții abdominale, starea sa s-a deteriorat dramatic, vedeta tv fiind ulterior transportată de urgență cu elicopterul la Viena. Aici a suferit două operații și a stat spitalizată trei luni, timp în care a intrat în comă și în care a fost la un pas de moarte.

'Fiecare își caută și își găsește puterea în el și în cei apropiați. Eu am avut senzația când m-am întors că pot să mă detașez de povestea asta și să o iau de la început și senzația s-a transformat în certitudine. Mai e ceva, mâine mi se poate întâmpla din nou. Dacă o ținem într-o jelire non-stop, nu ne putem bucura de ce ne-a rămas. Da, poți să înveți din chestia asta dacă ții neapărat, dar lecția pe care eu am învățat-o este că e bine să nu mori. Sper doar să nu mi se întâmple din nou, asta e tot. Ce a fost a fost, nu mai contează, sper doar să nu se repete', a mărturisit Teo pentru VIVA!.

Andreea Bălan

Andreea Bălan

Andreea Bălan era să moară în timpul operației de cezariană

Andreea Bălan a trecut prin momente dramatice la cea de-a doua naștere, fiind la un pas de moarte. Vedeta a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, iar starea ei de sănătate a fost critică. Artista a adus pe lume luni, 4 martie, o fetiță perfect sănătoasă, dar a suferit complicații în timpul operației de cezariană. Proaspăta mămică a suferit o embolie amniotică, imediat după ce i-a dat viaţa fiicei ei. Mai exact, lichidul anmiotic din uter a ajuns în sânge, provocând stop cardio-respirator.

Foto: VIVA!, Instagram

Citește și:

Cum se simte Andreea Bălan la 48 de ore de când a făcut stop cardio-respirator. Tatăl ei a vizitat-o: „Vorbeşte şi e aşa cum o ştim noi!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton