Toto Cutugno are cancer metastatic la prostată. Artistul a fost internat de urgență

 Oana Pantazi
.

Toto Cutugno, în vârstă de 78 de ani, suferă de cancer metastatic la prostată. În luna aprilie, artistul a fost internat de urgență, iar cel mai așteptat concert al primăverii, care ar fi trebuit să aibă loc în București pe 8 mai, a fost anulat. Iată care este starea de sănătate a artistului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Din nefericire, Toto Cutugno suferă de cancer metastatic la prostată, iar starea artistului s-a degradat în ultima perioadă, din cauza afecțiunilor cronice de care suferă. Cutugno a suferit în trecut o operație de cancer la prostată și extirparea unui rinichi. În luna aprilie, artistul a suferit complicații și a fost internat de urgență, în stare critică, într-un spital privat.

hepta_3986074-682×1024-1hepta_3986074-682×1024-1

Toto Cutugno, diagnosticat cu cancer metastatic la prostată

Pe 8 mai, Toto Cutugno ar fi trebuit să susțină mult așteptatul concert la București. Din păcate starea de sănătate a artistului italian s-a agravat, iar medicii i-au recomandat încetarea activității, după internarea de urgență în spital.

Citește și: Toto Cutugno, sarut pasional cu Ramona Badescu!

Citește și: Cum a împărțit Al Bano averea între cei șase copii: „Vreau să-mi trăiesc visul etern în pace”

Citește și: Alina Sorescu confirmă divorțul de Alexandru Ciucu: „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele”

Citește și: Ce mai face și cum arată Hamude de la Insula Iubirii.Iubita lui, Loredana, l-a înșelat atunci cu ispita Sorin

Citește și: Imagini tulburătoare într-un spital din Ucraina:doi tineri au făcut dansul mirilor după ce mireasa a rămas fără picioare de la o mină rusească

„Suntem nevoiți să anunțăm cu regret anularea concertului susținut de către Toto Cutugno, programat pentru data de 8 mai 2022 la Sala Palatului. Problemele de sănătate îl forțează pe Toto Cutugno, la cererea medicilor, să anuleze toate concertele ce urmau să fie susținute în anul 2022.
Sănătatea artistului s-a degradat în ultima perioadă din cauza afecțiunilor cronice avute, în trecut fiind diagnosticat cu cancer metastatic la prostată. În luna aprilie 2022, artistul italian a suferit complicații și a fost internat de urgență în stare critică într-un spital privat. Datorită eforturilor medicilor starea lui este stabilă, aceștia interzicându-i orice formă de efort. În prezent artistul se află sub strictă supraveghere medicală', informează Eventim.ro pe pagina sa de Facebook.

Salvatore Cutugno, cunoscut publicului sub numele Toto Cutugno, este un cântăreț și compozitor italian de muzică ușoară. Are peste 400 de melodii compuse și peste 100 de milioane de discuri vândute în întreaga lume.

Cum și-a descoperit artistul boala

Toto Cutugno a fost diagnosticat cu cancer la prostată pentru prima oară în anul 2009, când, la sfatul prietenului său Al Bano, căruia i-a dezvăluit simptomele cu care se confrunta, a mers la medic. De altfel, reputatul artist este convins că Al Bano i-a salvat viața atunci.

„Al Bano mi-a salvat viaţa. Eram ca o piatră în urmă cu zece ani, în schimb mă trezeam noaptea, de trei sau patru ori, pentru a merge la baie. I-am vorbit despre asta lui Al Bano şi el mi-a recomandat un medic. Acel doctor şi-a dat seama, la prima vizită, că nu aveam prostată, ci o tumoră.

Am avut metastaze care aproape au ajuns la rinichi. Dacă nu făceam imediat operația, metastazele îmi ajungeau la rinichi și eram terminat. Profesorul Rigatti, medicul recomandat de Al Bano, mi-a salvat viața. Sunt, datorită lui Al Bano, un miracol', povestea Toto Cutugno în 2019.

Din nefericire însă, marele artist și-a pierdut atunci un rinichi, iar acest lucru i-a redus capacitatea de a performa, deoarece nu poate sta mult timp în picioare.

„Mi-au scos rinichiul drept. Nu pot merge foarte mult. Și pot performa doar pe un taburet… timp de 3 ore în picioare nu pot sta. Al Bano este unul dintre cei mai adevărați și sinceri oameni pe care i-am cunoscut, el îți dă prietenia', a spus Toto Cutugno pentru Il Giornale.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton