Raluca Drăgoi, primele declarații după ce s-a căsătorit: "Nu ne-am pregătit..."

 Raiciu Adriana
.

Raluca Drăgoi a divorțat de două ori, iar acum s-a căsătorit pentru a treia oară. Vedeta este extrem de fericită alături de noul ei partener de viață și a făcut primele declarații despre ce se întâmplă în viața ei la momentul actual. Iată ce spune vedeta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Raluca Drăgoi este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Dacă pe plan profesional totul arată extrem de bine, nu putem spune că aceasta a dus-o atât de bine și pe plan sentimental. Asta până de curând, întrucât cântăreața și-a găsit marea iubire acum și este extrem de fericită.

Raluca-Dragoi-1-1-1Raluca-Dragoi-1-1-1

Deși a divorțat de două ori, nu și-a pierdut speranța. Astfel, în urmă cu doar câteva zile, Raluca Drăgoi a pășit pentru a treia oară în fața ofițerului de stare civilă. Iată ce spune despre relația cu Ionuț, dar și ce planuri de viitor are!

Citește și: Raluca Drăgoi s-a căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Raluca Drăgoi a fost cerută în căsătorie de ziua ei de naștere:„Îți mai spun încă un secret…'

Citește și: Relu Pănescu a fost eliminat de la Survivor:’E incredibil ce am putut să trăiesc aici’

Citește și: Cât a slăbit Andreea Grămoșteanu de la Mondenii pentru rolul principal din filmul #dogpoopgirl: „A fost un regim destul de drastic/ EXCLUSIV

Raluca Drăgoi, primele declarații după ce s-a căsătorit a treia oară

Raluca Drăgoi s-a căsătorit cu iubitul ei, Andrei, chiar pe 1 mai, după ce, cu nici două luni în urmă fusese cerută de soție. Celebra cântăreață de manele a primit inelul pe 27 martie, zi în care amândoi și-au sărbătorit ziua de naștere.

Astfel, duminică, artista a îmbrăcat rochia albă de mireasă, o rochie de un alb strălucitor, lungă, cu paiete, care i-a flatat formele, în timp ce mirele a ales o ținută inedită și relaxată.

Însă, evenimentul a fost unul restrâns, au participat doar câteva persoane apropriate și nașii. Cei doi îndrăgostiți și-au dorit să se bucure cât mai mult de acele momente și din acest motiv au ales să fie totul cât mai intim.

Totodată, vedeta a ținut să sublinieze faptul că nu a apucat nici să facă pregătirile pentru cununia aceasta, rochia și-a luat-o cu doar câteva ore înainte de eveniment.

'Așa am considerat noi, să fim mai uniți, mai bine, și pentru a fi nași. Astea sunt cele două motive. Chiar nu ne-am pregătit. Rochia mi-am luat-o cu 12 ore înainte. Am fost foarte prinși cu evenimentele și Andrei cu antrenamentele lui și treburile lui și chiar nu am avut timp', a declarat Raluca Drăgoi.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton