Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital. Actorul are nevoie urgent de tratament

 Dumitrache Laura
.

Alexandru Arșinel a ajuns, din nou, la spital. Actorul în vârstă de 82 de ani se confruntă cu numeroase probleme de sănătate, iar în ultima perioadă a mers de mai multe ori la spital. Recent, starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc, având nevoie de tratament de urgență.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel are noi probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital în urmă cu câteva zile. Fostul partener de scenă al regretatei Stela Popescu se confruntă cu mari probleme medicale. În luna februarie a acestui an, actorul a suferit un puseu de tensiune, fiind internat în spital.

Arsinel la spitalArsinel la spital

Arșinel pare să o ducă din ce în ce mai rău cu sănătate, iar cei dragi sunt îngrijorați pentru el. În ultima perioadă, actorul a acuzat stări de rău, fiind internat și supravegheat de medici. Alexandru Arșinel a suferit foarte mult după ce colega lui de breaslă, Stela Popescu, s-a stins din viață. Cei doi făceau o echipă unică pe scena teatrului românesc.

Citește și: Ce spune Alexandru Arșinel despre problemele de sănătate, după intervenția la inimă:”Încă nu mă simt în putere”

Citește și: Radu Pietreanu, glume acide la adresa lui Alexandru Arșinel:”Să ai demnitatea de a nu mai cerși…”

Citește și: Laura Cosoi revine la TV.În ce proiect va apărea actrița

Citește și: Care este numele real al Oanei Roman.Fanii au rămas surprinși 

Alexandru Arșinel a ajuns la spital, în stare gravă

Alexandru Arșinel a ajuns, în urmă cu câteva zile, din nou, la spital. Îndrăgitul actor în vârstă de 82 de ani trece prin momente dificile. Starea lui de sănătate este una critică, fiind internat în spital, sub supravegherea permanentă a medicilor. În urmă cu câteva zile, Arșinel s-a simțit foarte rău și a apelat la medici, fiind transportat la o clinică privată. Specialiștii au luat decizia să îl interneze, măcat pentru câteva zile, pentru investigații mai amănunțite.

Conform FANATIK, actorul ar putea suferi o nouă intervenție cardiacă. În cazul în care tratamentul pe care îl urmează acum nu va avea niciun efect, Alexandru Arșinel ar putea suporta o nouă intervenție de montare a unui noi stent. În urmă cu câteva săptămâni, fiul său a angajat o asistentă medicală care să îl supravegheze pe actor, chiar acasă la el.

Alexandru Arșinel: „Nu sunt în regulă”

În urmă cu câteva săptămâni, Alexandru Arșinel a mers la un eveniment la Botoșani, Actorul a făcut un efort mare pentru a fi prezentat, iar acest lucru i-a înrăutățit starea de sănătate. Arșinel declara pentru sursa citată mai sus că respiră greu, având probleme cu inima. 'Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația',spunea actorul.

De asemenea, fostul coleg de scenă al Stelei Popescu declara că a consultat mai multi medici în ultima perioadă. 'Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot'.

Arșinel vrea să se retragă din lumea actoriei

Alexandru Arșinel a declarat în urmă cu puțin timp că își dorește să se retragă din lumea teatrului. Cu toate astea, actorul mai avea o singură dorință, și anume, să organizeze un spectacol de retragere la care să participe mai mulți apropiați de-ai lui.

'Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct. (…)Doresc să îmi mai invit doi trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac', preciza Arsinel în urmă cu trei săptămâni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton