Tot ce nu știi despre Adelina Pestrițu. Ce avere are și care este cea mai mare temere a ei

 Pirvu Cristina
.

O vezi în fiecare zi pe Instagram, știi ce face în fiecare moment, ai impresia că o cunoști de o viață, dar cu siguranță că nu îi știi cele mai intime și cele mai ascunse trăiri. Motiv pentru care am invitat-o pe Adelina să răspundă chestionarului nostru. Acum, nu mai există niciun secret în ceea ce o privește!

Care e cea mai mare teamă a ta? De când a apărut Zeny, toate stările mele de teamă și nesiguranță apar la gândul că ea ar putea păți ceva. Sunt o mamă overprotective.

Care este cel mai valoros lucru pe care îl ai (din punct de vedere financiar)? Casa. Mașina. Bijuteriile.

Adelina-Pestritu-1Adelina-Pestritu-1

Care este ideea ta despre fericire? Fericirea este în fiecare dintre noi, numai că unii oameni nu găsesc drumul către ea sau nu o conștientizează, fiind preocupați mai mult de gânduri negative.

În ce ai vrea să te reîncarnezi, dacă acest lucru ar fi posibil? Într-o clătită. (râde) Glumesc, evident. Cunoașteți deja pofta vieții mele. În Nobby aș vrea să mă reîncarnez. Este un câine adorabil, înțelegător, cuminte și uman în multe privințe.

Ce personaj istoric îți place? Cleopatra. Frumusețea, eleganța și caracterul au făcut din ea o femeie de legendă.

Care este ocupația ta favorită? Cea de mamă, aș spune. Iubesc viața mea profesională, și asta se vede și din exterior. Mă implic 100% în ceea ce fac, dar rolul de mamă mă face să vibrez la cote maxime. Zeny îmi șterge orice tristețe din suflet și de pe față.

Citește continuarea interviului în numărul de decembrie al revistei VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton