Tot ce nu știai despre Românii au Talent! Singurul lucru care a rămas neschimbat în 10 ani de show

 Oana Pantazi
.

Recent s-au împlinit 10 ani de când faimosul show de televiziune Românii au talent a pătruns în casele, dar și în inimile telespectatorilor. Iată ce schimbări s-au petrecut de atunci și până acum în cadrul emisiunii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Românii au talent, de la PRO TV, a împlinit recent 10 ani de la prima emisie, iar de atunci multe lucruri s-au schimbat în cadrul show-ului. Asta doar dacă ne gândim la cum arată acum formatul emisiunii, după ce pandemia de coronavirus i-a obligat pe producători să găsească o soluție în privința publicului care, cu un an în urmă, umplea sala…

Românii au Talent, audiențe incredibile

Deși, de-a lungul anilor, s-au produs multe schimbări în show-ul Românii au talent, unul dintre lucrurile care au rămas neschimbate nu este audiența, cum s-ar crede, ci doi dintre membrii echipei… În timp ce jurații s-au tot schimbat, singurii care și-au păstrat locul din primul sezon și până acum sunt Smiley și Pavel Bartoș.

În schimb, audiențele au fluctuat și, paradoxal, cea mai mică dintre ele s-a înregistrat chiar în primul sezon al emisiunii Românii au talent, care, la debut, a înregistrat doar 3,2 milioane de telespectatori. Astfel, cel mai slab debut al unui sezon Românii au Talent s-a dovedit a fi chiar primul. Doi ani mai târziu, în 2013, sezonul trei al emisiunii a făcut istorie, înregistrând într-o singură seară aproximativ 5,3 milioane de telespectatori, conform Paginademedia.ro. Iar sezonul zece al show-ului a debutat cu 2,6 milioane de telespectatori, un rezultat mai scăzut, dar departe de a fi unul slab.

juriu-romanii-au-talent-840×500juriu-romanii-au-talent-840×500

Schimbările din juriul show-ului

Pe tot parcursul celor 10 ani de show, amfitrionii de la Românii au talent au fost crismaticii Smiley și Pavel Bartoș, care s-au dovedit formula perfectă, cei doi completându-se reciproc și aducând zâmbetul pe buzele telespectatorilor de fiecare dată. În schimb, componența juriului s-a schimbat de-a lungul anilor.

Citește și: Ce dietă ține Florin Dumitrescu, după ce s-a îngrășat din nou. E ieftină și slăbești garantat!

Citește și: Cine este Alin Sălăjean de la Survivor. Ce emisiune a prezentat la Antena 1

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Cătălin Moroșanu, Faimosul de la Survivor. Sunt împreună de 19 ani!

Citește și: Mădălin Ionescu revine în televiziune! Cu ce post TV a semnat contractul și ce emisiune va avea

Inițial, emisiunea i-a avut în juriu pe Andi Moisescu, Andra și Mihai Petre, care au fost împreună din 2011 până în 2014. După ce Mihai Petre a plecat la Antena 1, balanța avea să încline spre partea feminină, în locul acestuia venind Mihaela Rădulescu. În 2018 însă, Mihaela a părăsit emisiunea și Mihai Petre s-a reîntors la masa juriului.

Formula cu 4 jurați a apărut abia în anul 2014, când la masa juriului a fost cooptat actorul Bebe cotimanis. Un an mai târziu, acesta a fost înlocuit de Florin Călinescu.

Show-ul de la Pro TV avea să se prezinte având patru jurați în anul 2014, când Bebe Cotimanis se alătura spectacolului. Acesta a fost ulterior înlocuit de Florin Călinescu în anul 2015. Dacă sezonul trecut i-a avut la masa juriului pe Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, în sezonul 11 surpriza a fost Alexandra Dinu, care l-a înlocuit pe Mihai Petre.

Primul câștigător

Probabil că puțini își mai amintesc, însă primul câștigător al show-ului Românii au talent a fost Adrian Țuțu, un tânăr din Focșani, care a impresionat publicul cu povestea lui emoționantă de viață spusă în ritm de rap. Iată care sunt cei 10 concurenți care au câștigat, de-a lungul celor 10 sezoane, marele premiu, în valoare de 120.000 de euro.

Adrian Țuțu – Sezonul 1; Cristian Gog – Sezonul 2; Bruno Icobeț – Sezonul 3; Grupul Brio Sonores – Sezonul 4; Grupul SpeedCubing – Sezonul 5; Laura Bretan – Sezonul 6; Lorelai Moșneguțu – Sezonul 7; Emil Rengle – Sezonul 8; Ana Maria Pantaze – Sezonul 9 și Radu Palaniță – Sezonul 10.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton