Andra a izbucnit în plâns, la o emisiune, în timp ce cânta: "Ne-am dus într-o dimineață la spital și..."

 Stamen Diana
.

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România și întotdeauna este cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu prin ce dramă a trecut soția lui Cătălin Măruță. Solista a povestit un moment în care început să plângă pe scenă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mereu veselă și cu o energie pozitivă, Andra a reușit să cucerească inimile fanilor. Soția lui Cătălin Măruță este apreciată de români și este considerată una dintre cele mai bune voci din țara noastră. Puțini știu că nu totul este lapte și miere în viața artistei, iar momentele grele nu i-au dat pace.

Mama Andra (2)Mama Andra (2)

În urmă cu ceva timp, vedeta a povestit că a început să plângă pe scenă, după ce a aflat că mama ei are probleme de sănătate și trebuie să fie operată. Momentul a fost atât de emoționant încât și fratele ei a izbucnit în lacrimi.

„Am avut la un moment dat nişte probleme cu mama, de sănătate, şi eram în Bucureşti. Ne-am dus într-o dimineaţă la spital şi i-au spus medicii că trebuie să o opereze. I-am sunat atunci pe fraţii mei şi la ora 1-2 au fost în Bucureşti. Am simţit în acel moment că pot să împart greutăţile cu cineva şi că nu sunt singură. Ţin mine că în ziua în care a operat-o pe mama aveam o emisiune cu fratele meu, lansasem albumul «Lucru mare-i omenia». Cântam o melodie, «Drumul vieţii ne desparte», şi spun sincer am izbucnit în plâns. Fratele meu, care este un sensibil, a plâns şi el. Şi acum îmi vine să plâng pentru că retrăiesc momentele alea, cât de greu ne-a fost. Dar faptul că am fost împreună ne-a ajutat', a declarat Andra la o emisiune tv, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Andra are și vocea afectată din cauza COVID-19: „Vreau să vă spun tot ce am pe suflet'

Citește și: Un artist i-a declarat lui Cătălin Măruță că vrea să aibă o noapte de amor cu Andra. Cum a reacționat prezentatorul PRO TV

Citește și: De ce nu s-a însurat Dan Bittman niciodată: „Am pierdut șirul inelelor oferite'

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Adriana Bahmuțeanu, scandal la TV: „Du-te la un control!'

Andra Măruță a avut COVID-19

Din păcate, vedeta s-a aflat printre vedetele care n-au scăpat de infectarea cu noul coronavirus. Andra a stat timp de două săptămâni în izolare la domiciliu. Cătălin Măruță, Eva și David au avut și ei COVID-19, însă simptomele nu au fost atât de accentuate precum la Andra.

Soția lui Cătălin Măruță a spus că momentan nu poate cânta decât pe voce de cap.

'Deocamdată cânt doar pe voce de cap pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispune, aşa că momentan cânt doar în gând. Abia aştept să vă cânt din nou, sunt nerăbdătoare! Vreau să vă spun tot ce am pe suflet pentru că am adunat foarte multe emoţii', a spus Andra, pe Instagram.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton