Toni Collette și Dave Galafassi divorțează, după sărutul de pe plajă! Erau căsătoriți de 20 de ani: "Ne despărțim cu respect"

 Dumba Gabriela
.

Toni Collette divorțează de Dave Galafassi după 20 de ani! Artistul a fost surprins sărutându-se pe o plajă din Sydney, cu o altă femeie, iar joi dimineață, la doar câteva ore de la apariția respectivelor imagini, Collette și Galafassi au anunțat că divorțează într-o declarație comună publicată pe Instagram.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dave Galafassi a fost fotografiat miercuri în timp ce se săruta și îmbrățișa pasional cu Shannon Egan (41 de ani), de meserie chiropractician, pe o plajă din nordul Sydney, scrie Daily Mail. Toboșarul și actrița din Muriel’s Wedding, Toni Collette, au împreună doi copii de 14 și 11 ani.

**EXCLUSIVE** Australian actress Toni Collette is spotted going to lunch with her husband Dave Galafassi and their crying daughter Sage Florence**EXCLUSIVE** Australian actress Toni Collette is spotted going to lunch with her husband Dave Galafassi and their crying daughter Sage Florence

Toni Collette și Dave Galafassi, anunțul divorțului

Toni Collette și Dave Galafassi au subliniat că despărțirea este de comun acord și vine după o lungă perioadă în care cei doi au stat separați.

Au mai precizat că va continua să păstreze o relație apropiată cu fostul partener de dragul copiilor pe care îi au împreună și a anilor pe care i-au petrecut unul lângă altul.

„Suntem uniți în decizia noastră și facem parte din respectul și grija continuă unul pentru celălalt. Copiii noștri sunt de o importanță capitală pentru noi și vom continua să prosperăm ca familie, deși într-o formă diferită.

Suntem recunoscători pentru spațiul și dragostea pe care ni le acordați pe măsură ce evoluăm și trecem prin această tranziție în mod pașnic. Multe mulțumiri.', au scris Toni Collette și Dave Galafassi, într-un anunț comun pe Instagram.

Collette tocmai își reactivase contul de Instagram în urmă cu cinci zile, postând o imagine cu ea în timp ce ținea în mână un pahar pe care scria ‘Happy Birthday’: „M-am întors. Salutare, lume. Vă iubesc'.

Cu doar câteva ore înainte de anunțul despărțirii, actrița de la Hollywood a publicat un mesaj critpic în care spunea: „Indiferent de circumstanțele tale actuale, dacă poți să-ți imaginezi ceva mai bun pentru tine, poți să-l creezi'.

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Prima lor întâlnire a avut loc…'

Citește și: Fiica Andreei Antonescu nu a rămas cu tatăl ei, în SUA. Cu cine locuiește, de fapt, minora: „A fost o decizie pe care am luat-o împreună’

Cum s-au cunoscut Toni Collette și Dave Galafassi

În anul 2002, Toni Collette și Dave Galafassi se întâlneau pentru prima dată, în cadrul evenimentului de lansare al albumului de debut al trupei Gelbison, Metal Detector. După prima interacțiune, câteva zile mai târziu, s-au zărit în cadrul unei petreceri, iar atunci s-a produs magia.

Toni Collette a mărturisit că întâlnirea a fost una surprinzătoare. Plănuise să stea la petrecere doar 10 minute, însă atunci când l-a zărit pe Dave Galafassi totul s-a schimbat.

„A fost prima persoană pe care am văzut-o când am intrat pe ușă. M-a sărutat pe obraz și m-am cam topit. Am plănuit să stau zece minute… Am fost acolo timp de 12 ore. A fost o zi bună.', declara Toni Collette.

Toni l-a descris anterior pe Galafassi drept „iubitor, grijuliu și susținător'.

Fanii vedetei au reacționat pe rețelele sociale, asigurând-o că îi sunt alături: „Multă dragoste îți transmitem' sau „Ca o pasăre Phoenix vei renaște'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton