Cum a cerut-o în căsătorie Dj-ul Vali Bărbulescu pe iubita lui, Maria Andreea: ”De acum și pentru totodeauna...”

 Calin Maria Bianca
.

Dj-ul Vali Bărbulescu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Maria Andreea. Este vestea momentului! Nimeni nu se atepta ca după despărțirea de Delia Tudose, cea cu care a fost și căsătorit și a avut o relație de 12 ani, Vali Bărbulescu să se așeze din nou 'la casa lui'. Surpriză, însă! Deși s-a afișat cu numeroase domnișoare, se pare că doar una a reușit să-i fure din nou inima. Dj-ul a decis să facă marele pas într-un loc de vis! Iată unde a avut loc cererea în căsătorie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vali Bărbulescu a luat pe toată lumea prin surprindere. După despărțirea de cea alături de care toată lumea se aștepta să-și întemeie o familie, s-a pozat și afișat cu numeroase domnișoare. De ceva timp însă, a fost reținut cu viața lui privată, mai ales când a venit vorba de domeniul amoros. Recent, a luat pe toată lumea prin surprindere cu o cerere în căsătorie.

barbbbbbarbbbb

Dj-ul se iubește de mai mult timp cu logodnica sa, Maria Andreea, astfel că a vrut să treacă la următorul pas. Aflați într-o vacanță în Monte Carlo, Vali Bărbulescu a îngenuncheat în fața iubitei sale și a decis să-i pună inelul pe deget, fiind pregătit pentru o viață nouă alături de ea.

Citește și: Cine este iubita lui Vali Bărbulescu de la Ferma?Sunt împreună de 10 ani, dar îi face ochi dulci colegei sale, Otniela

Citește și: Vali Bărbulescu și modelul Delia Tudose s-au despărțit, după 12 ani de relație.Apropiații i-au dat de gol

Citește și: Marcel Pavel a împlinit 63 de ani! Ce surpriză i-a pregătit familia:'Eu m-am cam enervat…' / EXCLUSIV

Citește și: Cine vor fi nașii lui Alin Oprea, la nunta cu Medana:„A plâns când m-a cerut în căsătorie. Au fost o mie de martori'

Dj-ul Vali Bărbulescu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Maria Andreea

Cel care a făcut publice imaginile cu cererea în căsătorie a fost chiar Vali Bărbulescu. Acesta a postat în mediul online mai multe poze de la momentul emoționant, cât și de după. Amândoi îmbrăcați în alb, într-un decor de vis din Monte Carlo și cu un inel superb cu piatră albastră pe deget. Bineînțeles, frumoasele clipe au venit și cu un mesaj din partea celor doi îndrăgostiți.

'De acum și pentru totdeauna împreună!', este mesajul care însoțește imaginile.

Vali Bărbulescu a lăsat trecutul în urmă și este pregătit pentru logodnă

Vali Bărbulescu și Delia Tudose au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de 12 ani. Cei doi au fost și căsătoriți, însă în anul 2020 s-a produs marea ruptură între ei. Lucrurile nu au mai mers așa cum se așteptau, iar atunci când fanii așteptau vestea unui nou membru în familie de la ei, cei doi anunțau divoțul. De atunci, Dj-ul și-a petrecut zilele și nopțile în compania multor fete și părea că nu mai are de gând vreodată să se așeze la casa lui. Surpriza a fost mare pentru toți când a cerut-o în căsătorie pe Maria Andreea, astfel că urările și felicitările au curs pentru cei doi în mediul online.

Cine este Vali Bărbulescu

Nu toată lumea îl cunoaște pe Vali Bărbulescu. Pentru cei care nu-l știu din mediul online, este fotograf de modă, DJ de muzică house și techno și fost realizator de emisiuni radio-tv. De-a lungul anilor, nu doar cu bebelușa Delia Florea s-a iubit cu patimă, ci cu mai multe nume celebre. Printre acestea se numără înclusiv Jojo și Lili Sandu, despre care chiar el a dezvăluit că ar fi avut relații cu ele.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton