Toamna se numără exclusivităţile în VIVA! de septembrie

 Florentina Liutic
.

Începe toamna alături de noul număr al revistei VIVA!, unde vei descoperi materiale și interviuri savuroase cu vedetele tale preferate. Pentru prima dată, Sore și fiica ei de cinci luni, Erin, au apărut împreună pe coperta unei reviste. Artista ne-a povestit cum a schimbat-o rolul de mămică, care este povestea din spatele numelui ales pentru fiica sa, dar și cum și-ar dori să arate nunta cu Mircea, logodnicul ei.

 

viva! septembrie

 

Andra Andreescu, cea care creează outfit-uri fabuloase pentru multe dintre vedetele noastre, este pe cale să se facă remarcată la Hollywood. Cum a ajuns Bella Hadid să își dorească să îi poarte creațiile, afla din interviul cu designerul caruia i-am facut o vizita la noul sau showroom.

 

Descoperă Palatul Elisabeta prin intermediul imaginilor de colecție din bogata arhiva VIVA!, cu reprezentanții Familiei Regale a României, dar și un material despre viața de poveste a regretatei Regine Ana.

 

Citeste un interviu spumos cu Denzel Washington, actorul din „Cei șapte magnifici', precum și un material picant despre Melania Trump, candidata la titlul de Primă Doamnă a Americii.

 

Anotimpul rece se anunță a fi extrem de stylish. Toamna aceasta lasa-te inspirata de noile tendințe și da frâu liber imaginației  îmbinând culorile și texturile propuse de designeri.

 

Ce poate fi mai relaxant într-o zi de septembrie decât o excursie în inima podgoriilor? Pășește alături de noi în cramele ascunse la sute de metri adâncime din Republica Moldova sau, daca preferi un loc plin cu povești, legendarul hotel Negresco este alegerea ideală pentru acest început de toamnă.

 

VIVA! septembrie va fi disponibilă începând cu 1 septembrie, la chioșcurile de ziare din București și din țară. Revista vine împreună cu un cadou, la alegere: loțiune micelară sau mascara. Tu ce preferi?

 

viva-sept-postare_FB1

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton