DJ Wanda are o relație la distanță

 Florentina Liutic
.

Cu toate că a încercat să țina departe de ochii curioșilor relația pe care o are de aproape un an, DJ Wanda a trebuit să dea cărțile pe față, după ce a fost surprinsă de paparazzi alături de iubitul ei.

 

În urma fotografiilor apărute în presă, DJ Wanda a postat pe Facebook următorul mesaj: Sunt 10 luni de când trăim o frumoasă poveste. Unii ar spune că mi-a venit mintea la cap. Dar eu…mă bucur de fiecare moment și consider că viața e plină de surprize. Cine știe cu ce vă mai surprind'.

 

Cel care a reușit să-i fure inima nonconformistei vedete este Stephan, directorul unei companii de audit din Frankfurt. Orașul german a devenit, de altfel, a doua casă a Wandei, care zboară săptămânal pe ruta București-Frankfurt-București.

 

Cei doi s-au cunoscut la finalul anului trecut în studioul Sohne Mannheims, unde DJ Wanda lucrează, se pare, la un proiect important alături de producători de top. După ce au petrecut împreuna Revelionul, relația a început să devină din ce in ce mai serioasă, astfel că nu este exclus ca în viitorul apropiat să aflăm de o cerere în căsătorie.

 

Probabil nu este deloc ușor să ai o relație la distanță, dar se pare că aceasta e cea mai longevivă relație a brunetei, prietenii săi fiind de părere că Stephan este alesul.

 

Oana Popoiag

 

Dj WandaDj Wanda

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton