Tj Miles și Alexandru Nedelcu, nominalizați spre eliminare la Survivor: „Iuda se pare că a rămas printre noi”

 Borcilă Andreea
.

Tj Miles și Alexandru Nedelcu, nominalizați spre eliminare la Survivor. În emisiunea de supraviețuire, din ediția trecută, s-a lăsat cu lacrimi amare și dezamăgiri în tribul Tigrii, după ce doi dintre cei mai buni coechipieri au fost propuși să plece acasă. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În ediția din 16 mai 2022 de la Survivor România, marca PRO tv, tribul Vulturilor și cel al Tigrilor s-au luptat pentru a câștiga imunitatea. Echipa roșie a dat absolut totul pe traseu și, astfel, a reușit să câștige Jocul de Imunitate. Blaze, care a avut patru intrări, a adus și punctul decisiv. Astfel, scorul meciului a ajuns la 10-5, câștigând Vulturii. 

alex-nedelcu-2alex-nedelcu-2

După ce Vulturii au câștigat Jocul de Imunitate la Survivor, Tigrilor le-a venit rândul să se nominalizeze între ei, pentru a trimite pe cineva acasă. Din cei cinci coechipieri, unul singur și anume, Ionuț Popa, a obținut cel mai bun timp la viteză și, astfel, nu a putut fi propus spre eliminare. În schimb, antrenorul de fitness a avut dreptul să nominalizeze, la rândul lui, un coleg. Cu toții au rămas cu gura căscată când au auzit pe cine a ales Ionuț Popa să plece acasă. 

Citește și: Alexandra Duli, de la Survivor, marcată de divorțul părinților și de mutarea în Londra:„Eram doar eu, mama mea și un ursuleț'

Citește și: Motivul pentru care Mari Fica și Elena Chiriac nu s-au înțeles deloc la Survivor:„Era o persoană cu care…'

Citește și: Cu ce se ocupă Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu.Ce studii are și când a debutat în actorie

Citește și: Ce relație are acum Anna Lesko cu Dj Vinnie și cum se înțelege fiul artistei cu tatăl lui:„I-am explicat lui Adam că…'/ EXCLUSIV

Tj Miles și Alexandru Nedelcu, nominalizați spre eliminare la Survivor

Ambele triburi au fost surprinși să audă pe cine a nominalizat Ionuț Popa din tribul Tigrii. El a fost și cel care a obținut cel mai bun timp la viteză în timpul probelor de foc. Sportivul a pronunțat numele lui Alexandru Nedelcu, coleg și prieten, spre indignarea tuturor.

Ionuț Popa a obținut cel mai bun timp pe traseu și, prin urmare, a fost nevoit să nominalizeze direct pe cineva. Prin alegerea făcută și anume, Alex Nedelcu, Ionuț Popa le-a salvat pe cele două fete din tribul Tigrii, Oana și Ștefania. Pe de altă parte, al doilea nume nominalizat a fost al lui TJ Miles, care a fost propus spre eliminare în urma unui vot colectiv. 

Alex Nedelcu: „Iuda a rămas printre noi'

Fostul fotbalist nu se aștepta la nominalizarea colegului său, Ionuț Popa, pentru că erau prieteni destul de apropiați. Nedelcu a spus în timpul consiliului că l-a văzut pe Ionuț ca pe un prieten. După gestul făcut, și-au dat seama că trăiesc totul ca pe un concurs și atât. 

Ionuț a declarat că nu are vreun motiv pentru care l-a nominalizat pe Alex, motivând că toți vor părăsi competiția la un moment dat.

„E cel mai greu moment de când sunt aici la Survivor. Mi-a venit în cap un nume și o să spun, chiar dacă se supără, chiar dacă nu. Alex Nedelcu. Nu am nicio motivare. Asta am ales să fac', a spus Ionuț Popa în show-ul de la PRO TV.

„Știam că Paștele s-a terminat, dar Iuda se pare că a rămas printre noi. Nu credeam vreodată că Ionuț mă va vota.

Credeam că suntem mai mult decât colegi, dar se pare că nu. Știu că trebuie să dai în cel mai bun să ajungi mai departe, să-ți faci culoar. Asta își dorește', a spus Alex Nedelcu.

„Mă așteptam să se supere. Îți înțeleg frustrarea. A spus că dau în cel mai bun. Nu sunt de acord cu treaba asta, dar dacă asta consideră, e părerea lui. Până la urmă suntem într-o competiție. Așa am simțit', a răspuns apoi Ionuț.

Alex l-a întrerupt dându-i peste nas: „Mai devreme ai zis că n-ai simțit.  Acum zici că ai simțit să mă nominalizezi'.

Reacțiile lui TJ Miles și ale Ștefaniei

„Orice aș face în acest trib de Tigrii, sunt un om din afară. Am venit aici ca Faimos, ei tot sunt Războinici', a transmis și TJ Miles.

„Chiar a arătat mult Nede! Suntem aici de la bun început și îmi este foarte greu să-l văd nominalizat și chiar sper să fie votat, să rămână în concurs', a spus Ștefania, care vizibil emoționată, a izbucnit în plâns.

Sursă foto: capturi YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton