Celia și Bogdan s-au logodit la Insula Iubirii. Cei doi au părăsit emisiunea: "După acest test avem nunta"

 Raiciu Adriana
.

Celia și Bogdan s-au logodit la Mireasa. Toată lumea aștepta ediția de luni seară, 16 mai, de la Insula Iubirii, asta pentru a afla ce decizie va lua Celia, dar și cum va reacționa Lavinia când va vedea imaginile cu iubitul ei și ispita Eda. Ei bine, nu doar că iubita lui Bogdan a decis să plece acasă cu acesta, dar a și fost cerută în căsătorie. Iată primele imagini și declarații!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Celia și Bogdan au ales să participe la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Totuși, după doar câteva zile petrecute în competiție, cei doi amorezi au izbucnit în lacrimi și chiar au spus că nu pot sta unul fără celălalt. Ei bine, îndrăgostiții au primit o şansă unică, pe care „Insula” o poate oferi doar unuia dintre participanţi, de-a lungul sezonului. 

bogdan-insulabogdan-insula

Radu Vâlcan i-a spus lui Bogdan că, dacă Celia va participa la ceremonia specială a focului și va accepta să plece, cei doi vor putea pleca împreună acasă. Însă, dacă nu se va prezenta sau răspunsul ei va fi negativ în legătură cu plecarea, vor fi nevoiți să rămână în competiție până la final. Ei bine, spre surprinderea tuturor, concurenta a venit și chiar a avut parte de o surpriză. A fost cerută în căsătorie de iubitul ei! Iată ce au declarat proaspeții logodiți.

Citește și: Bogdan de la Insula Iubirii a fost enervat la culme de gestul ispitei Oana:„Nu mi s-a părut ok

Citește și: Cuplurile de la Insula Iubirii 2022.Cine sunt perechile care își vor testa relațiile

Citește și: Soacra Iuliei, mama din Timișoara care s-a aruncat cu copiii de pe bloc, nu știa că femeia are probleme psihice:'Nu ar fi făcut niciodată această nebunie dacă…'

Citește și: Solistul trupei Kalush Orchestra, câștigătorul Eurovision 2022, s-a întors în Ucraina, la război.Și-a luat rămas bun de la iubita lui 

Celia și Bogdan s-au logodit la Mireasa

După doar șase zile petrecute departe unul de celălalt, cei doi s-au întâlnit seara trecută, la ceremonia specială a focului, și au luat o hotărâre. Mai exact, Bogdan s-a așezat în genunchi și a decis să îi pună întrebarea cea mare iubitei sale. Momentul a fost extrem de emoționant, iar răspunsul a fost afirmativ.

‘Când mi s-a oferit șansa am zis să hotărăști tu. Mai am ceva să-ți spun, am fost foarte trist fără tine și am realizat și mai mult cât te iubesc și vreau să fac acest lucru. Vreau să trăiesc cu tine pentru totdeauna, vrei să accepți asta, i-a zis Bogdan Celiei la cel mai important moment din viața lor.

Totodată, Bogdan a ținut să precizeze că a pregătit totul din momentul în care a plecat din România. A cumpărat inelul și s-a gândit la momentul în care o să i-l ofere Celiei.

Încă de la plecare din țară i-am cumpărat inelul. Eu am venit cu el, neștiind 100% sigur dacă o să vină sau nu. Dacă nu se întâmpla acum, se întâmpla la sfârșitul celor 21 de zile, a declarat Bogdan.

Celia a spus și ea, vizibil emoționată, că se aștepta să primească inelul și chiar a discutat cu Bogdan despre nuntă.

Cumva mă așteptam aici. Am luat decizia împreună ca după acest test să avem nunta, a mărturisit frumoasa mulatră.

Cei doi îndrăgostiți au părăsit acum Insula Iubirii și își vor continua povestea de iubire în afara competiției.

sursă foto- Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton