Cântărețul Tinu Veresezan, din nou tată la 46 de ani: "Băiatul cel mare, de 19 ani, nu a fost încântat!"

 Dumba Gabriela
.

Tinu Veresezan este din nou tată la 46 de ani, după ce iubita lui, Geanina, a adus pe lume un băiat. Cântărețul de muzică populară mai are un băiat de 19 ani, care nu a fost încântat de faptul că tatăl său i-a făcut un frate cu o altă femeie decât mama lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din prima căsnicie, care s-a încheiat în 2012, Tinu Veresezan are un băiat pe care îl iubește ca pe ochii din cap, însă Marian nu este acum fericit că tatăl său a devenit din nou tată. Cântărețul de muzică populară speră ca fiul său să depășească acest moment.

87878787

Tinu Veresezan a devenit tată pentru a doua oară

'Pe 10 septembrie a venit micuțul Vlăduț, l-am creștinat pe 20 octombrie, am făcut botezul la Arad. E o perioadă interesantă din viața mea. A fost o bucurie când am aflat că voi fi din nou tătic, a fost neașteptat.

Botezul l-am făcut la Catedrala din Arad, bebe a fost liniștit, nu a schițat niciun gest în apă, chiar i-a plăcut.

La petrecere am avut 380 de persoane, am vrut să chemăm mai mulți oameni, însă, capacitatea sălii nu ne-a permis să facem un eveniment mult mai mare. Am avut trei perechi de nași' a declarat Tinu Vereșezan pentru Star Popular.

Fiul cel mare al lui Tinu Veresezan nu este încântat că are un frate

Din păcate, fiul cel mare al lui Tinu Veresezan, Marian, care are 19 ani, nu este prea încântat că are un frățior vitreg de doar o lună.

'Băiatul cel mare are 19 ani, iar acum a venit al doilea băiat în viața mea. Marian, din păcate, nu a fost prea încântat. Pentru că frățiorul este făcut cu a doua persoană din viața mea, nu cu mama lui. Să sperăm că timpul le rezolvă pe toate', a mai spus Tinu Vereșezan.

Citește și: Ce spune Alex Velea despre împăcarea cu Lino Golden și Mario Fresh:Am spus lucruri pe care le-am regretat, dar…

Citește și: Raluca și Alex formează cel mai nou cuplu de la Mireasa. Ce dedicație specială i-a făcut concurentul iubitei lui:„Am avut foarte mari emoții

Tinu Veresezan a devenit tată, prima oară, la 27 de ani

Tinu Veresezan s-a însurat când avea 24 de ani, iar în 2012 a divorțat de mama fiului său, Marian.

Când a venit pe lume nu-mi venea să cred că sunt tătic, iar din acel moment am devenit mult mai responsabil. Trei zile am stat în oraş cu prietenii şi am chefuit de bucurie, iar când l-am luat în braţe nu ştiam cum să-l ţin, ca nu cumva să i se întâmple ceva.

Băiatul meu este cel mai mare dar de la Dumnezeu şi-mi doresc din suflet un frăţior sau o surioară pentru el.

Sunt unele petreceri unde cânt şi vin cu mine soţia şi cel mic, iar Emilian e fascinat de toate instrumentele, şi în special de microfon. Eu însă n-aş vrea să facă ce-am făcut eu, ci să devină un mare sportiv.

Artiştii n-au aproape deloc timp liber, dar în fiecare an, începând cu 1, 2 august, o perioadă de zece zile, eu plec cu familia în concediu în străinătate, unde uit de toate', spunea artistul acum mulți ani. 

foto: starpopula.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton