Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a fost eliminat de la Chefi la cuțite: „Nu e un secret ca nu mă pot obișnui cu...”

 Ifrim Georgiana
.

Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a fost eliminat de la Chefi la cuțite. În ediția difuzată pe 7 septembrie, telespectatorii au fost martorii unei premiere în istoria show-ului culinar, atunci când concurentul a primit cele trei cuțite de aur deodată. În cele din urmă, acesta a acceptat cuțitul de aur doar de la Sorin Bontea. Acum, tânărul a fost eliminat din competiție, obținând cel mai slab punctaj în cadrul unei probe. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Cei trei jurați de la „Chefi la cuțite' au fost impresionați de talentul culinat al lui Sorin Ilieș și i-au oferit toate cele trei cuțite de aur. Concurentul s-a văzut nevoit să facă o alegere și a acceptat să facă parte din echipa lui Sorin Bontea. În ediția trecută a emisiunii, Sorin Ilieș a obținut cel mai mic punctaj în cadrul unei probe, motiv pentru care a fost eliminat. Deznodământul a fost unul neașteptat atât pentru concurent, cât și pentru Sorin Bontea.

sorin-1sorin-1

Concurentul lucrează ca Sous Chef de 11 ani. Și-a descoperit pasiunea pentru gătit atunci când muncea pentru afacerea părinților, ca barman și ospătar. A lucrat o vreme și în Germania, însă dorul de casă l-a făcut să revină în țară.

Citește și: Cine este Sorin Ilieș de la Chefi la cuțite.E primul concurent care a primit cele trei cuțite de aur deodată

Citește și: Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au refuzat să mănânce din farfuria lui Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite:”Exagerează foarte mult…”

Citește și: Ce meserie va avea Adriana Bahmuțeanu în curând:”Nu am drept de liberă practică în România, dar urmează. E un vis împlinit”

Citește și: Amalia Năstase, apel disperat către Protecția Consumatorului. Ce semnal de alarmă trage vedeta:„Ce băgați în mâncare? Ne umflați cu antibiotice!'

Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a fost eliminat de la Chefi la cuțite

În ediția trecută a show-ului culinar, concurenții s-au întrecut într-un duel în care vedeta farfuriilor pregătite trebuia să fie ciuperca. Tema obligatorie a fost tocănița, iar ingredientele au fost alese chiar de către Sorin Bontea.

Farfuriile au fost degustate de către Damian Drăghici și trupa sa. Pentru că preparatul lui Florin Dumitrescu a fost cel mai apreciat, Sorin Bondea și Cătălin Dumitrescu și-au trimis echipele la duel. În timpul degustării, aceștia au fost dezamăgiți de preparatele realizate. Ulterior, Gina Pistol a anunțat rezultatul final, Sorin Ilieș obținând numai 4 puncte la această probă, respectiv cel mai mic punctaj. Prin urmare, acesta a fost eliminat din competiție.

„Am zis că una dintre alea 15 puncte ești tu. Mi-a căzut fața când am văzut că nu ești acolo. Sunt eu tâmpit și poate nu-mi place mie ceva, dar când spun trei chefi că e nasol, înseamnă că este nasol', a spus Sorin Bontea.

Ce reacție a avut concurentul după eliminare

Sorin Ilieș a fost uimit să afle că a obținut cel mai mic punctaj și că va fi eliminat. Pe rețelele de socializare, acesta a scris și un mesaj pentru cei care l-au susținut în timpul emisiunii, aducând în discuție și motivele pentru care a obținut numai 4 puncte.

„Foarte dezamăgit. Sunt dezamăgit că nu am fost pe placul chefilor. Nu le-a plăcut și chiar nu mă așteptam la patru puncte', a spus Sorin Ilieș.

„Mi s-au oferit 3 cuțite de aur în ziua 4 de filmări. Am vrut să fac parte din echipa @chef.sorinbontea.official! 4 puncte. În ziua battle, coincidență sau nu?? Nu e un secret ca nu mă pot obișnui cu acele camere de vederi. Aș fi preferat să gătesc în battle carnea aleasă de mine… Nu iepure! Multumesc sustinatorilor! Succes mare concureților rămași!', a scris acesta pe Instagram.

Sursă foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton