Tina Turner împlinește 82 de ani. Arată fabulos, deși are multe probleme de sănătate

 Oana Pantazi
.

Pe 26 noiembrie, Tina Turner împlinește 82 de ani. A avut o viață greu încercată și e imposibil de crezut că e încă în picioare, în urma unui atac cerebral, însoțit de cancer și apoi de transplant de rinichi. Cu toate acestea, faimoasa artistă merge înainte cu optimism și cu o forță incredibilă. Iar cea mai bună dovadă este fotografia pe care a postat-o recent pe contul ei de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tina Turner împlinește, pe 26 noiembrie, 81 de ani… În zilele noastre, Beyoncé este poate singura cântăreață cu o energie de-a dreptul nepământeană pe scenă. Dar înainte de ea a fost Tina Turner, cea căreia ar trebui să îi apară fotografia în dicționar, în dreptul cuvântului „energie”. Prin furtuna pe care o dezlănțuia pe scenă, prin fustele mini, tocurile înalte, părul exploziv, vocea puternică, singura voce care le făcea față giganților David Bowie și Mick Jagger – prin toate astea, Tina Turner este, pe bună dreptate, regina muzicii rock.

Intrată în Cartea Recordurilor ca artista cu cele mai multe bilete vândute din concerte, are circa 200 de milioane de lire rezultate din vânzari de discuri și opt Premii Grammy. După o viață tumultuoasă, în care problemele de sănătate au fost dublate de dramele de familie, artista nu și-a pierdut zâmbetul și nici energia și optimismul.

Tina-Turner-82-1ni-1Tina-Turner-82-1ni-1

Tina Turner arată fantastic la 82 de ani

În urmă cu 12 ani, Tina Turner s-a retras din activitate, iar de atunci problemele de sănătate nu i-au dat pace. Artista a găsit însă puterea de a le depăși, susținută de soțul ei, iar acum, la 82 de ani, pare mai în formă ca niciodată. După ce o, lungă perioadă, nu li s-a mai arătat fanilor, cu puțin timp înainte de aniversarea sa Tina Turner le-a făcut acestora o surpriză. Artista a postat pe contul ei de Instagram o fotografie pentru a le mulțumi acestora pentru faptul că a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame pentru a doua oară.

Citește și: Bianca Drăgușanu a rămas cu tatăl, după divorțul părinților: „Am condamnat-o pe mama”

Citește și: Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Reghe divorțează de Anamaria Prodan:„Îmi este în continuare prieten’

Citește și: Cum și-a dat Culiță Sterp seama că fosta iubită îl înșela:„Eu nu sunt genul care sa dea intr-o femeie, dar…’

Citește și: Ștefan Bănică, dezvăluiri despre căsniciile cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin: „Relațiile au avut de suferit”

Citește și: Anamaria Prodan s-a dus la mănăstire și a cerut sfatul preotului.Cu cine s-a fotografiat

Câștigătoare a 11 Premii Grammy, artista a mai fost votată pentru includerea în galeria artiştilor în 1991, când forma echipă cu fostul ei soț, Ike Turner, dar acum a fost inclusă ca artistă solo, fiind recompensată pentru cariera ei din anii 80 şi 90.

„După cum vă dați seama cu siguranță din zâmbetul meu radiant: sunt încântată să fiu acum inclusă oficial în Rock and Roll Hall of Fame ca artist solo. Ce onoare! Sunt recunoscătoare atâtor oameni iubiți care au crezut în mine și mi-au fost alături în călătoria mea aici – în mod specialm vouă, fanii mei', este mesajul transmis de o Tina Turner zâmbitoare și în plină formă, cu puțin timp înainte de a împlini 82 de ani.

A vrut să își încheie socotelile cu viața

Tina Turner s-a retras din lumina reflectoarelor în 2009, iar acum este stabilită în Elveția (are de altfel și cetățenie). S-a mutat în Țara Cantoanelor în 1995, iar în 2013 s-a căsătorit cu Erwin Bach (partenerul ei din ultimii aproape 30 de ani). Vedeta a suferit un atac cerebral ușor după ce s-a căsătorit în 2013 cu producătorul muzical german Erwin Bach și a trebuit să învețe din nou să meargă. Trei ani mai târziu, ea a fost diagnosticată cu insuficiență renală și cu cancer intestinal.

Tina Turner s-a vindecat de cancer după ce medicii i-au extirpat o parte din intestine, dar problemele renale s-au agravat. Potrivit The Mirror, ea a luat în calcul varianta sinuciderii asistate.

Erwin i-a donat un rinichi, iar operația de transplant s-a încheiat cu bine în aprilie 2017. De atunci, Tina și-a revenit și se bucură din nou de viață.

 „Am 80 de ani. Ce crezi? Cum mă gândeam că o să fiu la 80 de ani? Nu aşa', a spus ea. „Arăt bine. Mă simt bine. Am trecut prin boli grave, dar le-am depășit. E ca și cum aș avea o a doua şansă în viaţă', a mai spus artista. „Sunt fericită să am 80 de ani', a mărturisit Tina Turner acum doi ani.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton