Ce face Andreea Bălan în timp ce George Burcea se află în mijlocul unui scandal colosal: "E foarte important să facem ordine în gânduri"

 Raiciu Adriana
.

George Burcea este implicat într-un scandal de proporții, după ce a instigat la violența domestică. În tot acest timp, fosta soție a actorului, Andreea Bălan, transmitea un mesaj pe contul său de socializare. Iată ce spune îndragita cântăreață despre ultima perioadă din viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea a șocat pe toată lumea cu ultimele declarații făcute. Actorul a încurajat bărbații să își lovească femeile, în timp ce făcea un LIVE.

andreea-balanandreea-balan

Internauții au reacționat imediat și l-au tras la răspundere pentru cele declarate pe actor. Însă, ce făcea Andreea Bălan, fosta soție a acestuia, în toată această perioadă. Iată ce declarații a făcut.

Citește și: Viviana Sposub, asaltată cu mesaje după ce George Burcea a instigat la violență impotriva femeilor: „Ce părere ai tu despre spusele iubitului tău?'

Citește și: Directorul editurii care a retras de pe piață cartea lui George Burcea, după ce actorul a instigat la violență împotriva femeilor: „M-am crucit'

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după ce a fost eliberat din închisoare:„Luptăm mai mult ca niciodată

Citește și: DIETA cu care Romanița Iovan se menține în formă.Designerul arată la 54 de ani ca la 20, când era fotomodel

Ce făcea Andreea Bălan în timp ce George Burcea instiga la violența împotriva femeilor

Ei bine, se pare că în timp ce George Burcea este implicat într-un scandal major, Andreea Bălan se bucură de o perioadă foarte bună din viața ei.

Pe contul său de Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, le-a povestit internauților că legea atracției chiar funcționează. Trebuie să lupți și să-ți dorești foarte mult un lucru, iar Universul te va răsplăti.

„Cred că ați observat că de la un timp tot postez lucruri legate de legea de atracție și tot felul de citate legate de gânduri. Fac acest lucru pentru a le atrage atenția celor care nu cred că noi atragem ceea ce suntem, nu ceea ce dorim.

Așa că dacă vedeți taguri către pagini de acest gen intrați pe pagina lor de Instagram și studiați mai mult pentru că e foarte important să facem ordine în gânduri și să gândim pozitiv.

Cu siguranță, toate visurile noastre și toate dorinețe se vor îndeplini dacă avem grijă ce răspândim în Univers.', a spus îndrăgita cântăreață.

Tatăl Andreei Bălan, prima reacție despre derapajul lui George Burcea

Și tatăl Andreei Bălan a reacționat după ce a aflat de scandalul în care este implicat fostul ginere. Săndel Bălan spune că mai devreme sau mai târziu, fiecare om va plăti pentru greșelile făcute.

Mai devreme sau mai târziu, toți plătim pentru greșelile noastre. Plătește pentru ceea ce face, nu poți instiga la violență, să îți bați femeile sau iubitele, are și el două fiice.', a declarat Săndel Bălan.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton