Tibi Clenci și soția lui au fost la un pas să divorțeze de soție: "Anul ăla a fost de focuri"

 Oana Pantazi
.

Tibi Clenci și soția lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 23 de ani, însă juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” nu s-a sfiit să mărturisească faptul că mariajul lor nu a fost mereu doar lapte și miere. Iată ce a povestit despre începuturile relației lor și despre momentul în care au fost la un pas de divorț!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tibi Clenci și soția lui formează acum unul dintre cuplurile cele mai sudate din showbiz, însă carismaticul fotograf de modă recunoaște, cu sinceritate, că și relația lui a fost în pericol la un moment dat… Asta cu atât mai mult cu cât el este în permanență înconjurat de femei frumoase.

WhatsApp-Image-2021-10-05-at-11.32.24-988×1024-1WhatsApp-Image-2021-10-05-at-11.32.24-988×1024-1

Tibi Clenci și soția lui au fost la un pas să divorțeze de soție

Tibi Clenci a reapărut de curând în lumina reflectoarelor, în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!’. Acesta are o carieră impresionantă în lumea modei, însă a reușit să își păstreze viața personală extrem de privată. Foarte puțină lume știe faptul că acesta este căsătorit și că are și un băiețel superb! Acum, cei doi formează un cuplu perfect, Tibi mărturisind că ea este sursa lui de inspirație. Iată însă că lucrurile nu au stat la fel de bine de la început…

Invitat în emisiunea 'Detectorul de minciuni', prezentată de Oana Radu, juratul „Bravo, ai stil! Celebrities” nu a ezitat să răspundă chiar și la întrebările cele mai incomode care i-au fost adresate de artistă. Iată ce a spus Tibi Clenci atunci când afost întrebat dacă el și soția lui au fost vreodată în pragul despărțirii.

„Cum v-ați gândit voi să puneți întrebarea asta? E adevărat că-mi petrec timpul majoritar cu femei foarte frumoase, speciale sau mai bine zis, carismatice. Da, sunt înconjurat de cele mai frumoase femei din lume. Ne cunoscuserăm de puțin timp, eu venisem din Anglia, după o performanță lungă de trai cu multe fete englezoaice, . Alergam disperat în a-mi găsi consoarta, sufletul pereche către casă. Visam că vreau o femeie româncă, să-mi spună 'te iubesc' așa cum trebuie să se spună te iubesc.

Am venit acasă, am găsit-o pe Adina, dar mai aveam niște gărgăuni în cap. Deci da, da…după puțin timp, nu ne-am căsătorit chiar atât de repede, anul ăla a fost de focuri, am plecat pentru nu știu care motive. Da, cu rușine”, a m[rturisit Tibi Clenci.

Citește și: Scandal între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la Survivor: „Mi se pare aberant să ai bărbat acasă și să…”

Citește și: Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 51 de ani:„Mai frumoasă decât Jennifer Lopez’

Citește și: Josephine, fetița cuplului Gina Pistol – Smiley, a făcut primii pași!Imagini inedite din vacanță

Citește și: Cu ce s-a ocupat Tibi Clenci de la Bravo, ai stil! înainte să devină fotograf: „Eram campion în sport'/ EXCLUSIV

Tibi Clenci a dat un răspuns surprinzător și când a fost întrebat dacă soția lui e geloasă…

Tocmai de aceea am plecat atunci, când eram mici. Da! Cred că încă este geloasă… dar nu atât de geloasă. Când eram mici, era foarte geloasă”, a mai spus juratul „Bravo, ai stil! Celebrities”, mărturisind, în glumă, că nu se ceartă des, ci… în fiecare zi.

Nu i-am mai dat drumul și au trecut de atunci 23 de ani”

De-a lungul timpului, juratul „Bravo, ai stil!’ nu a făcut foarte multe declarații despre soția lui. Recent însă, a vorbit deschis despre aceasta, dar și despre relația lor. În ceea ce privește aspectul fizic al soției, juratul de la Kanal D a postat o fotografie cu sora acesteia, punând accentul pe asemănarea dintre cele două.

„Soția mea, Adina Maria Clenci, este cea mai frumoasă sursă de inspirație. Avem un fiu împreună. Cumnată mea superbă este cea cu care am venit la party Elle. Uitându-te la cumnata mea, îți dai seama cum arată soția mea. Soția mea are două surori, cu care din timpul facultății eu am „pierdut’ timpul.’, a spus el.

Adina Maria Clenci a profesat ca farmacist, însă a renunțat la locul său de muncă pentru a-și crește copilul.

Soția mea este fost farmacist, însă acum e mamă 100%. Sora ei face make-up și este cea cu care lucrez peste tot în lume.’, a spus Tibi Clenci pentru Click!.

Cât despre povestea lor de iubire, aceasta a debutat în cel mai firesc și simplu mod…

„A aruncat cu praf de stele într-o noapte fără lună și m-a cucerit. De atunci nu i-am mai dat drumul. Eram la Peleș, într-o noapte fără lună, și ea mi-a zis „tu nu vezi că eu alunec, oferă-mi brațul să nu cad’. Atunci i-am oferit brațul, ea l-a luat și nu i-am mai dat drumul și au trecut de atunci 23 de ani.’, a mai zis el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton