Iulia Vântur va apărea într-un film cu Salman Khan: "O poveste de dragoste"

 Dumba Gabriela
.

Iulia Vântur va apărea într-un film cu iubitul ei, Salman Khan, pe care îl descrie drept „o poveste de dragoste”. Anunțul a fost făcut chiar de Iulia, pe rețelele de socializare, care a postat totodată și afișul filmului „Main Chala”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur a anunțat pe Instagram că pe 22 ianuarie se lansează melodia de pe coloana sonoră a filmului „Main Chala” în care joacă iubitul ei, Salman Khan. Piesa este interpretată de Iulia și un artist indian.

42424242

O poveste de dragoste vine să-și lase magia asupra ta. Melodia va fi lansată pe 22 ianuarie. Stați aproape!', a scris Iulia Vântur pe pagina de Instagram.

Încet, încet, Iulia Vântur și-a creat un nume în India, acolo unde locuiește de mulți ani, și nu mai este doar iubita celebrului Salman Khan.

Iulia Vântur va apărea într-un film cu Salman Khan

Pe de altă parte, Iulia Vântur este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Din 2006 a prezentat show-ul Dansez pentru tine', alături de Ștefan Bănică Jr., până la ultimul sezon, fiind unul dintre cele mai longevive și de succes emisiuni din România.

Citește și : Cine a sfătuit-o pe Iulia Albu să își dea demisia de la ProTV:„Îmi ia ceva timp până să…’

Citește și: Oana Ioniță, fosta actriță din „Inimă de țigan’, la MasterChef.Cum arată și cu ce se ocupă, la 38 de ani

Citește și: Cine este Maria Stănciuc de la MasterChef.A fost concediată din bucătăria unui chef din București

Timp de 10 ani a fost prezentatoarea știrilor PRO TV, din 2006 devenind prezentatoarea știrilor în prime time și weekend. A primit numeroase premii pentru activitatea sa în televiziune, Iulia Vântur fiind considerată una dintre puținele vedete TV care au realizat performanța de a prezenta numai emisiuni live.

Din 2015, a prezentat Ferma la Pro TV, timp de două sezoane.

Înainte de televiziune, Iulia Vântur a fost model

În adolescență, Iulia Vântur s-a făcut remarcată de o casă de modă din Iași. După doi ani, șatena era deja instructor de modele la Botoșani, Suceava și Iași, orașul ei natal, potrivit fanatik.ro.

A participat la mai multe festivaluri de modă din România și a fost selectată pentru Miss România, competiție la care nu a participat, până la urmă.

Ulterior, Iulia Vântur s-a concentrat pe cariera în televiziune, la care a renunțat de câțiva ani pentru a se muta în India.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton