Theo Rose s-a afișat într-o salopetă cu două sutiene. Outfitul original, purtat de Dana Budeanu, costă 2700 de euro

 Oana Pantazi
.

Dat fiind că, de când formează un cuplu cu Anghel Damian, Theo Rose e mai mult ca niciodată în atenția publicului, nu avea cum să fie trecută cu vederea ținuta pe care artista a îmbrăcat-o deunăzi la filmări – o salopetă cu două sutiene, ultima fiță actualmente în materie de fashion. Într-un outfit asemănător, care costă nu mai puțin de 2700 de euro, a fost surprinsă recent și Dana Budeanu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Moda e modă, iar vedetele autohtone țin pasul – acesta este probabil și motivul pentru care Theo Rose a îmbrăcat, recent, un outfit care face în ultimul timp furori printre vedetele internaționale și nu numai. Chiar dacă pare ciudat, salopeta Yves Saint Laurent, cu două sutiene unul sub altul, a devenit un must have printre fashionistele din lumea întreagă, mai ales de când a fost popularizată de staruri internaționale.

Theo-Rose-Clanul-PRO-TV-3Theo-Rose-Clanul-PRO-TV-3

Theo Rose s-a afișat într-o ținută cu două sutiene

Recent, Theo Rose a făcut furori cu o ținută care unora le-ar putea părea ușor stranie, însă care face furori în social media, devenind unul dintre must-have-urile acestui sezon. Este vorba despre o salopetă cu două sutiene, denumită „cutout jersey jumpsuit', outfit creat de YSL, care la ora actuală se vinde cu 2700 de euro. În această ținută îndrăzneață s-a afișat cu ceva timp în urmă Dana Budeanu, urmată acum și de Theo Rose.

Citește și: Cine este Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose. Este nepotul celebrului Nea Marin

Citește și: Ce au făcut Theo Rose și Alex Leonte cu două luni înainte să se despartă: „Suntem foarte fericiți'

Citește și: Nea Mărin a spus când s-au despărțit, de fapt, Theo Rose și Alex Leonte: „Mi-a zis că de trei săptămâni nu mai sunt împreună…'

Citește și: Alexandra Stan a ajuns pe perfuzii, după vacanța din Grecia: „Am probleme cu somnul'

Artista a ales să poarte outfitul la filmările pentru vocea României, însă salopeta purtată de ea nu este o salopetă YSL, ci îi aparține creatoarei Laura Lazăr, scrie libertateapentrufemei.ro și, evident, prețul nu este chiar atât de piperat. Rezultatul însă da, pentru că artista arată fabulos în această ținută.

Moda s-a răspândit repede, cu atât mai mult cu cât vedete ca Nicki Minaj, artista Yung Miami, Lori Harvey și Joie Chavis au popularizat-o. Desigur, există și varianta din satin și catifea, care costă 3.410 $.

Theo Rose, mesaj pentru cei care îi critică relația cu Anghel Damian

Theo Rose trăiește acum, probabil, cea mai frumoasă perioadă a vieții sale – cariera ei e pe val și, de curând, a devenit iubita lui Anghel Damian. Cel mai probabil, cei doi s-au cunoscut la filmările pentru serialul Clanul, al cărui regizor este el și unde joacă și Theo Rose. Din păcate însă, după ce s-a aflat despre noua ei poveste de iubire, cu Anghel Damian, mulți fani au reacționat destul de dur, cu atât mai mult cu cât cei doi îndrăgostiți fuseseră în relații de lungă durată.

Cu toate că atât artista, cât și Alex Leonte, au afirmat că nu a fost vorba despre infidelitate, mulți fani încă o acuză pe Theo Rose că s-ar fi cuplat cu Anghel Damian și și-ar fi trădat fostul iubit. Deschisă și fără inhibiții așa cum o știm, cântăreața a decis să le transmită un mesaj dur celor care îi lasă comentarii neplăcute în legătură cu acest subiect.

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă. Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că o ști el mai bine de ce și că o fi mai bine. O să ne arate timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări. Nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus v-am spus. Și n-am mancat rahat. Oi mai fi mâncat eu așa, de-a lungul timpului, dar acum, nu’, a spus Theo Rose, pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton