Theo Rose, noi probleme cu sarcină: "Azi noapte am plâns de rău ce îmi era. Am plâns de mila mea”

 Calin Maria Bianca
.

Theo Rose, noi probleme în sarcină. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian. Frumoasa artistă urmează să devină mamă pentru prima dată în doar câteva luni. Ei bine, încă de la început s-a confruntat cu diferite stări de rău specifice sarcinii, astfel că, deși o perioadă de timp totul a fost la superlativ, se pare că noaptea trecută nu a fost deloc una ușoară pentru ea. Iată ce simptome a avut în miez de noapte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose radiază de fericire de când a aflat că o să fie mamă pentru prima dată. Îndrăgita artistă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Anghel Damian, alături de care o să aibă primul ei copil. Încă din primele luni de sarcină, Theo Rose a avut simptomele specifice primului trimestru, astfel că imediat ce a scăpat de ele a răsuflat ușurată.

theo-gravd-1theo-gravd-1

Deși spera și își dorea ca doar acele să fie singurele stări de rău, se pare că noaptea trecută nu a trecut deloc ușor pentru ea. Theo Rose le-a povestit fanilor și tuturor celor ce o urmăresc în mediul online faptul că i-a fost foarte rău și nu a putut să doarmă absolut deloc. Bineînețes, s-a informat să vadă dacă este ceva grav, astfel că după ce s-a liniștit, a făcut haz de necaz de stările prin care a trecut.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Theo Rose în luna a șasea de sarcină: „Sunt niște dureri noi”

Citește și: Cum se descurcă Theo Rose la filmările pentru Clanul în luna a șasea de sarcină. Cătălina Grama: 'Mă sensibilizează și dacă e nevoie de…'

Citește și: Matei Dima, alias BRomania, s-a despărțit de iubita cu 12 ani mai tânără: „Na, o despărțire nu e niciodată amiabilă 100%”

Citește și: Mihai Petre este noul jurat Te Cunosc de Undeva: „După primele filmări, pot spune cu mâna pe inimă că…”

Theo Rose, noi probleme în sarcină. S-a simțit rău

Theo Rose nu s-a sfiit și le-a povestit fanilor săi, într-o notă amuzantă totodată faptul că s-a simțit foarte rău noaptea trecută, însă nici acum nu este foarte bine. Cu toate că nu a dormit deloc și nu se simte bine, frumoasa artistă nu a renunțat la filmările pentru Clanul, astfel că dis-de-dimineață era pe platourile de filmare. De data aceasta a avut o secvență în care trebuia să plângă, așa că nu a ezitat și a plâns…chiar mai mult decât cerea rolul, totul pentru a se descărca.

'Am o viață….Azi noapte nu am închis un ochi. Copilul meu a avut niște, tantrum, nu știu cum se numește ăsta. Nu știu ce a avut. Poate să aibă criză direct din burtă? Întrebare pentru parentologi. Am filmat cam de la 9 și ceva așa, să zicem. Am filmat o secvență care nu avea în scenariu așa mult plâns. Bă, de oboseală și de rău ce îmi era, am plâns cu o poftă. De mila mea am plâns. Îmi era o milă de mine. Păcat că puteți să vedeți aceste secvențe abia în sezonul 3.', a dezvăluit Theo Rose pe Instagram-ul personal.

Theo Rose s-a confruntat cu mai multe probleme în sarcină de-a lungul timpului

Din nefericire, acestea nu sunt primele probleme și simptome cu care Theo Rose se confruntă de când este gravidă. Artista a avut stări de rău încă din primul trimestru, însă aceste au continuat și în cel de al doilea. De asemenea, fiindcă este foarte deschisă cu cei care o urmăresc în mediul online, nu a ezitat să le mărturisească faptul că s-a îngrășat în jur de 10 kilograme.

Am fața plină de chestii și niște dureri noi de spate. Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat pentru că eu în primul trimestru mai degrabă am slăbit fiindcă am avut grețuri. Plecând de la o greutate de 45 kilograme, acum nu mai m-am cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea 55 de kilograme.

Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate. După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 de kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji. Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți’, a mai declarat Theo Rose pe pagina ei de Instagram.

Theo Rose își dorește să nască natural

Theo Rose nu s-a ferit și a vorbit inclusiv de momentul care se apropie cu pași repezi, și anume nașterea. Frumoa artistă a explicat că își dorește să nască natural, asta fiindcă nu s-a operat niciodată și se teme, iar totodată fiindcă recuperarea este mult mai ușoară. Totuși, dacă nu este posibil, o să apeleze la cezariană, încrezătoare că totul o să fie bine.

‘Bă, mai bine suport câteva ore travaliu și după aia mă refac și pot să-mi continui viața, mai ales că eu am problema aia cu operațiile, nu m-am operat niciodată de nimic și-mi doresc foarte tare să trec prin experiența asta fără operație, că nu vreau. Pot să evit, vreau să evit. Dar vedem ce-o fi. Cred că e normal să-ți mai fie frică că totuși, e cea mai importantă experiență din viața unei femei’, a spus Theo Rose, potrivit wowbiz.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton