Teo Trandafir, emoționată până la lacrimi, chiar de ziua ei de naștere! Ce surpriză a primit, în direct, la emisiune 

 Borcilă Andreea
.

Teo Trandafir a fost emoționată până la lacrimi, chiar de ziua ei de naștere. Prezentatoarea de la Teo Show, marca Kanal D, a sărbătorit, alături de prieteni apropiați, chiar în platoul emisiunii. Vedeta a primit câteva surprize inedite, pe care nu le va uita curând. Iată cum a decurs totul! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir a împlinit 54 de ani joi, 2 iunie 2022. Prezentatoarea a devenit cunoscută datorită emisiunii Teo Show, difuzată inițial, la Pro tv, în perioada 2000-2006. În acel format le avea colege pe Nuami Dinescu și Nicoleta Luciu.

teo-trandafir-6teo-trandafir-6

Teo Trandafir a avut parte de o mare petrecere, cu ocazia aniversării ei, chiar în platoul de televiziune. Vedeta și-a obișnuit fanii să apară, de ziua ei de naștere, la lucru, așa cum s-a întâmplat și de data asta. Prietenii apropiați i-au fost alături la cea de-a 54 aniversare. Prezentatoarea tv a primit numai urări de bine, ba chiar și surprize care au emoționat-o până la lacrimi! 

Citește și: Reacția lui Teo Trandafir când Andreea Mantea a apărut la ea în emisiune, vizibil mai slabă:„Scoabă te-ai făcut!'

Citește și: Cum a reușit Teo Trandafir să treacă peste suferințele din dragoste:„Nu e vina nimănui'

Citește și: Fiul lui Cătălin Zmărăndescu și-a cerut iubita în căsătorie, la Paris:„A spus DA'. Imagini cu inelul de logodnă

Citește și: Fiica lui Dan Diaconescu, olimpică pe țară la Biologie, va intra la facultatea de Medicină fără examen.Dona vrea să obțină „Premiul Nobel”

Teo Trandafir, emoționată până la lacrimi, chiar de ziua ei de naștere

Vedeta a împlinit 54 de ani joi, 2 iunie 2022. Ea a avut alături invitați de seamă, pe platourile de filmare de la Teo Show, marca Kanal D. Una dintre surprizele pregătite de producătorii emisiunii a fost chiar comediantul Teo, pentru care prezentatoarea tv are numai cuvinte de laudă și este mare fană a show-urilor de stand-up. Inclusiv colega ei, asistenta Bella Santiago, cea care gătește în emisiune, i-a făcut câteva surprize. Artista i-a oferit un ceas, în dar, care are gravat numele ei și data nașterii. Teo l-a primit cu zâmbetul pe buze, dar asta nu a fost tot. Bella a interpretat pentru vedeta Kanal D și melodia „I will always love you', o piesă la care Teo a lăcrimat din cauza emoțiilor. 

Ce invitați au fost în emisiunea lui Teo, de ziua ei de naștere 

În platoul emisiunii Teo Show au fost prezenți Alex Velea, Andrei Bănuță, fostul ei coleg Bursucu, Ana-Maria Barnoschi și alții. Nici Raluca Bădulescu n-a putut lipsi de la petrecerea difuzată în direct de Kanal D. Totodată, Liviu Guță i-a dedicat lui Teo Trandafir melodia „Love me tender' a lui Elvis Presley, care i-a plăcut nespus de mult vedetei.

„Mulțumesc pentru orice gând frumos și bun! La mulți ani tuturor celor care se adună aici, îi asigur de respectul și recunoștinta mea!', a transmis și Teo Trandafir pe pagina personală de Facebook.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton