Țeapă de proporții la o nuntă. Mirii au primit plicuri goale, fiindcă banii s-au dus pe dedicații, la Nicolae Guță!

 Oana Pantazi
.

O familie de proaspeți însurăței din Caransebeș a ajuns la tribunal, patronii unui restaurant din Băile Herculane dându-i în judecată pe miri fiindcă nu au achitat consumația invitaților. Culmea, unul dintre motive a fost chiar Nicolae Guță!

Că nunțile au devenit o afacere nu mai e un secret de multă vreme, dar cu siguranță cei doi tineri din Caransebeș nu au pornit cu dreptul în viață, dat fiind că au ajuns de la bal la… tribunal! conform unui dosar din arhiva Judecătoriei Caransebeș, în 2015, un cuplu de tineri care a făcut nunta într-un restaurant din Băile Herculane a ajuns la tribunal din cauza neachitării consumației la finalul petrecerii, scrie adevărul.ro

Ce s-a întâmplat, de fapt? Se pare că invitații, luați de val în urma prestației la nuntă a faimosului Nicolae Guță, au scos banii din plicurile cu darul de nuntă pentru miri și i-au plătit dedicații… fără număr manelistului. Drept urmare, la final proaspăta familie a ieșit pe minus, rămânând cu datorii.

Dedicații… fără număr

În instanță, patronii restaurantului au spus că mama miresei a achitat un avans de 1.300 de lei, urmând ca în ziua nunții să fie semnat contractul, iar după petrecere să mai fie plătiți 26.600 de lei.

În timp ce mirii au motivat, ulterior, că respectivul, contractul a fost încheiat unilateral și că nota de plată a fost foarte încărcată, șeful de sală a venit și el cu o explicație.

La nuntă pârâţii l-au contractat pe manelistul Guţă, iar unii dintre invitaţii mirilor l-au plătit pe manelist şi nu au mai avut bani de dar, plicurile înmânate mirilor fiind goale.

Instanța nu le-a dat câștig de cauză celor doi proaspeți însurăței, aceștia fiind obligați să achite cei 26.600 plus dobânzile.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton