De ce s-a scindat trupa-fenomen 5GANG: ”Sunt mulți bani la mijloc, iar Selly și-a luat lumea-n cap...”

 Oana Pantazi
.

Trupa 5GANG, un adevărat fenomen al noii generații s-a scindat, unul dintre membrii ei luând-o pe alt drum… Din păcate, nu fără scandal. Iată care este adevăratul motiv!

Spre dezamăgirea miilor de fani adolescenți, trupa 5GANG, formată de cel mai cunoscut, dar și cel mai bogat vlogger autohton, Selly – la 18 ani era deja milionar în euro! – s-a scindat, controversa între membrii ei debutând imediat după ce Exploit și-a părăsit colegii pentru a i se alătura lui Abi Talent.

Diana Condurache (22), Exploit (21), Pain (19) și Gami (16) sunt cei patru colegi de trupă alături de care Selly a format 5GANG, trupă care s-a bucurat de un succes incredibil în online, fiecare piesă a lor adunând milioane de vizualizări, iar show-urile lor umplând sălile. Iată însă că, acum câteva luni, Selly le dădea fanilor o veste proastă:

A venit momentul ca 5GANG și Exploit să se despartă și fiecare să meargă pe drumuri diferite. (…) În viața reală, lucrurile nu stau la fel de frumos cum sunt afișate pe internet. Între noi și Exploit a început să apară o distanță. Am început să ne răcim, am început să avem păreri diferite, direcții diferite, anunț vloggerul.

Și banii au fost motiv de ceartă

Deși, inițial, despărțirea a părut una de comun acord, ulterior, surse din anturajul tinerilor au dezvăluit, că ruptura s-a produs atât din cauza banilor, cât și din cauza atitudinii lui Selly față de Exploit.

'Sunt mulți bani la mijloc, iar Selly și-a luat lumea în cap de când a început să aibă succes. Atitudinea lui a produs ruptura dintre 5GANG și Exploit', a mărturisit un apropiat al celor doi pentru wowbiz.ro.

Exploit, atac dur la adresa foștilor colegi de la 5GANG!

Ulterior, Exploit și Abi Talent au lansat o piesă prin care îl atacă fără perdea pe Selly și foștii colegi de trupă, dând de înțeles că separarea nu a fost deloc una amiabilă, de fapt…

Ai un tanc, dar nu ai tupeu să tragi

 Voi în fața lui Baby Abi sunteți doar cinci gândaci

 Ți-e frică să mă ataci, știi că n-ai ce să-mi faci

 Deageaba ai haine scumpe dacă nu știi să te îmbraci

 Când ne-am văzut era să ajungi în spital

 Ți-ai dat și tu seamă că sunt bolnav mintal

 Am 50 de kg, dar sunt skinny, criminal

 Nu-i mă da diss lui Exploa că vin după tine iar (Yuh)

[Exploit]

 Tot ce ai e pe jumate, chiar și pielea ta de șarpe

 Chiar cu banii să te îngroape, plata e doar după moarte

 Tot ce ai e pe jumate, chiar și pielea ta de șarpe

 Chiar cu banii să te îngroape, plata e doar după moarte', spun versurile piesei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton