Taylor Swift – Marea câştigatoare a Premiilor iHeart Radio

 Florentina Liutic
.

Vedetele din industria muzicală au defilat pe covorul roșu al ceremoniei de decernare a trofeelor The 2016 iHeart Radio Music Awards. Taylor Swift a fost marea câștigătoare a serii, fiind recompensată cu cele mai importante premii.

 

Taylor Swift a fost de două ori câștigătoare la ediția de anul acesta a premiilor iHeart Radio, din Los Angeles. Odată din punct de vedere muzical, căci artista a plecat acasă cu cel mai mare număr de trofee, printre care cele pentru artista anului și albumul anului.

 

Pe de altă parte, Taylor nu numai că a dominat seara prin premiile câștigate, dar a și sedus publicul prin salopeta din paiete negre pe care a purtat-o.

 

Printre premianți s-a numărat și Justin Bieber, care l-a învins pe Ed Sheeran sau Sam Smith la categoria artistul anului. Veteranii de la trupa rock U2 au fost și ei premiați pentru incredibila carieră și pentru activismul umanitar.

 

Adina Vilcea, Foto: Hepta

 

Selena GomezSelena Gomez

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton