Tatăl lui Ruby a participat la Chefi la Cuțite. Avea doar 18 ani când s-a născut artista

 Lupescu Anca
.

Tatăl lui Ruby a venit la Chefi la Cuțite. Manuel Grigore s-a prezentat în fața juraților și a făcut o serie de confesiuni. El le-a spus celor trei chefi că a devenit tată la 18 ani. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

El a pregătit pentru chefi o rețetă simplă de cartofi umpluți, însă i-a surprins pe aceștia cu povestea lui de viață. Manuel Grigore le-a povestit juraților că avea doar 18 ani când a venit pe lume Ruby, Claudia pe numele ei real. Bărbatul a povestit că nu era deloc pregătit să devină tătic. 

Mai mult, Ruby a povestit că cea care s-a ocupat de ea a fost mai mult mama ei și bunica. 

Manuel Grigore a cunoscut-o pe soția lui la 16 ani, iar doi ani mai târziu a devenit tătic. 

Captură-de-ecran-din-2021.03.08-la-12.54.03Captură-de-ecran-din-2021.03.08-la-12.54.03

„La 16 ani am cunoscut-o pe soția mea. La 17 ani și jumătate am început să stăm împreună. Ai mei au acceptat-o pentru că rămâsese însărcinată cu Claudia, Ruby, cum o știu toți. Să fii tată la 18 ani jumătate nu știu dacă ești…nu ești conștient de ce se întâmplă în jurul tău, nu ești conștient că ai anumite obligații. Aveam frați mai mari, eu eram cel mai mic și a trebuit să mă însor. Eu am luat-o ca o joacă', le-a povestit Manuel Grigore chefilor

El a mai spus că Ruby nu știe că el a venit la Chefi la Cuțite, însă speră că va fi o surpriză plăcută pentru ea. 

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah!„Nu mai voiam să fiu în viață’

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey.Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Olimpia Melinte a dezvăluit sexul bebelușului și… secrete din căsnicie. S-a măritat la 22 de ani cu iubitul din liceu:'Am crescut unul alături de celălalt'/ INTERVIU

Citește și: Neti Sandu, despre dezamăgirile în dragoste:„A fost o traumă severă. Am învățat să conviețuiesc cu singurătatea’/ EXCLUSIV

„Cu Claudia mă mândresc în suflet. Verbal nu spun nimănui că sunt tatăl ei, pentru că mi se pare că mă laud cum se laudă alții de mașini. Claudia e copilul meu. (…) Nu știe că sunt aici. Sper să fie o surpriză plăcută', a mărturisit tatăl lui Ruby.

Manuel Grigore a divorțat de mama lui Ruby

Din păcate, părinții lui Ruby au divorțat. Manuel Grigore s-a despărțit în urmă cu mai mulți ani de soția lui, însă spune că a iubit-o cu adevărat.

„Cu mama Claudiei am stat de la 16 ani până la 36. Acum sunt recăsătorit. (…) Sunt despărțit de mama Claudiei datorită libertății pe care mi-a dat-o, datorită bunătății ei. Mi se părea că totul mi se cuvine pentru că ea îmi dădea dreptul ăsta. (…) Am fost puțin golan. (…) Am iubit-o, clar… îmi iubesc și actuala soție', a spus el.

Ana Claudia Grigore s-a născut în Medgidia la 28 ianuarie 1989. Solista mai are un frate mai mic, Andrei. A absolvit liceul de muzică „Dinu Lipatti', secția Arta Actorului, și Jurnalismul.

Înainte de a se lansa în muzică a lucrat în presă, ca redactor al unei reviste. Despre problemele pe care le-a avut solista în copilărie s-a aflat în toamna lui 2013, când o străbunică și o mătușă de-a lui Ruby au povestit totul pentru Kanal D. 

„Ea a fost un copil încercat, părinții au plecat în Italia, să muncească. Avea trei ani. Apoi, au fost mai multe probleme, părinții au divorțat', a povestit străbunica lui Ruby. 

„Ei (părinții lui Ruby. n.r.) veneau în țară o dată pe an și stăteau câte două săptămâni, poate de două ori, cel mult. Uneori, mai mergeam și eu cu ea la ei, în Italia. Dar îi vedea rar. Când plecau, Claudia se ascundea în șifonier, acolo unde ei aveau hainele, și plângea după ei. Alteori, eu eram în casă și vorbeam cu cineva și Claudia îmi zicea «E mama în casă, scoate-o afară». I-a fost greu', a povestit mătușa ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton