Tatăl lui Pepe nu a fost ușă de biserică! Cine este și cum arată Rebeca, sora secretă a solistului. Și ea vrea să se lanseze în muzică

 Lupescu Anca
.

Toată lumea îl știe pe Pepe, dar puțini sunt cei care știu cum arată Rebeca, sora secretă a artistului. Pepe are frați care sunt cunoscuți: Giani, Miguel si Loredana. Însă nu mulți știu despre Rebeca, tânăra pasionată de muzică, cea care îi calcă pe urme fratelui său vitreg.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rebeja, sora vitregă a lui Pepe locuiește cu mama ei, departe de lumina reflectoarelor. Cu toate că fratele ei Pepe ştie despre existenţa ei şi susţine că o iubeşte şi o apreciază, Rebeca nu lasă, în spaţiul public, niciun indiciu care să lase de înţeles că are vreo legătură cu familia artistului. Asta și pentru că își dorește să își facă o carieră pe propriile puteri.

Rebeca îi calcă pe urme artistului. Cover-ul ei de pe youtube are multe vizualizări și aprecieri din partea utilizatorilor, semn că este talentată, potrivit starpopular.ro.

Într-o declaraţie pe care Pepe a dat-o, în trecut, artistul a făcut una dintre rarele sale referiri la sora lui vitregă: Eu ştiam de sora mea de când s-a născut. De fraţii mei am aflat cand m-am născut, ca să zic aşa, ei sunt mai mari decât mine. Mai am încă trei fraţi, sunt cel mai mic din familie. Am luat-o ca atare, care e problema? Sora mea e frumoasă, îi seamană lui tata. Îi doresc tot binele din lume', spunea Pepe.

Rebeca, sora lui Pepe, o adevărată frumusețe la cei 19 ani

Frumoasa fiica a lui Ion Talent, tatăl lui Pepe, vrea sa inceapa o cariera artistică și chiar urmează cursurile unei școli de muzică. Tânăra a înregistrat cateva cover-uri iar talentul și frumusețea cu care e înzestrată pare să-i promită o carieră de succes.

images-1-2images-1-2

Rebeca și tatăl ei au o relație specială, iar asta se poate vedea și din declarațiile pe care și le fac unul altuia pe rețelele sociale.

„La multi ani tati! Omul pe care il voi iubi necondotionat indiferent de toate obstacolele din jurul nostru! Te iubesc, poate cateodata nu-mi exprim atat de bine sentimentele, poate nu stiu sa-ti arat afectiunea pe care ti-o port, dar te iubesc din tot sufletul! Te admir, te admir pentru ce esti, pentru cum te-am cunoscut, pentru faptul ca esti tatal meu, pentru faptul ca mi-ai oferit cel mai frumos dar. Iti doresc sanatate, fericire si iubire. Imi doresc sa ai parte de cele mai frumoase momente alaturi de noi, copii tai. Tatal meu!! La multi ani tati!❤️❤️❤️ te iubesc mult de tot! Sa fii sanatos,fericit si iubit de noi toti! Multumesc ca esti langa mine mereu si ca ma sustii!', i-a transmis Rebeca tatalui ei.

Citește și:

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației

Bianca Drăgușanu renunță până și la tatuajul care-i amintește de Alex Bodi! „Face parte din greșelile tinereții!

Citește și: Viviana Sposub i-a spus „Te iubesc lui George Burcea când el a abandonat Ferma. Ce promisiune i-a făcut actorului, imediat după accidentare

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: „O dată pe săptămână cu tati și în rest…

„Te pupa tata fata mea frumoasa Esti copilul meu te iubesc si vei fi in inima mea cat o sa respir, ingerul meu', i-a raspuns Ion Talent, la rândul lui.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton