Cine este și cum arată noul iubit al Alexandrei Stan. Fotografia în care cei doi se sărută a făcut ravagii pe internet

 Lupescu Anca
.

Alexandra Stan iubește din nou și pare că o face pătimaș, așa cum o face de obicei. Recent, ea și-a oficializat relația pe rețelele de socializare, acolo unde a postat mai multe fotografii cu noul ei iubit. Îl cheamă Bogdan Drăghici și este un bărbat foarte chipeș. Alexandra Stan și noul partener au stat în izolare la Târgu Mureș în octombrie, atunci când Bogdan a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Au trecut peste perioada de izolare și acum s-au întors la Constanța, unde au ieșit în oraș, la un restaurant de pe litoral, și au petrecut timp alături de prietenii lor.

Alexandra Stan a încheiat o relație de patru ani, cu Bogdan Stăruială. 'Suntem foarte buni prieteni. Ne ştim de 16-17 ani, nu ai cum să nu menţii prietenia. E ca şi cum e familia mea, adică cineva cu care te ştii de atâta timp, chiar dacă am încercat o relaţie şi timp de patru ani a fost totul ok. Relaţia ajunsese într-un punct în care stăteam, lucram tot timpul împreună. Petreceam tot timpul împreună. Dădeam mail-uril împreună. Când faci toate chestiile cu un om, intervine rutina, iar după aia simţi nevoia să faci şi altceva', a dezvăluit Alexandra Stan

'Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan e Bogdan', a mai spus artista.

Alexandra Stan, despre momentul în care a fost snopită în bătaie

Anul trecut, Alexandra Stan a povestit episodul în care a fost snopită în bătaie de impresarul și partenerul ei de atunci, Marcel Prodan.

svdDsvdD

'A început să mă înjure şi să dea în mine, să se ducă spre Valu spre părinţii mei şi să mă lase în câmp acolo, ştiţi s-a rupt filmul. Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut şi am încercat să fug, cred că avea 80 la oră şi am tras de volan şi am încercat să trag frâna de mână că am vrut să cobor din maşină pentru că eram deja plină de sânge.

Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul. A oprit el maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii. Norocul meu cel mai mare a fost că a trecut o maşină de poliţie şi m-a văzut că eram disperată şi Marcel a întors pe linia continuă, a venit şi el în spatele poliţiei şi atunci şi-a dat seama ce a făcut şi a încercat să mă împace, «hai gata calmează-te», nu aveam cum să mă calmez şi îmi era frică să mă urc cu el în maşină şi zicea «că e ok, ne descurcăm».

Citește și:

Anca Țurcașiu și-a schimbat viața radical, la 4 luni după divorț. A lăsat trecutul în urmă și se relansează în showbiz

Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost operată de urgență: ‘În urma investigațiilor, doctorii au descoperit…’

Simona Halep, primele declarații după ce a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Cum arată la 10 zile de când s-a îmbolnăvit: „Mă simt minunat!'

Și poliţistul i-a zis «cum adică e ok, fata asta e plină de sânge, cum e ok?» Şi m-am dus cu poliţia, m-au dus la spital la urgenţă. Au încercat să mă convingă să nu fac nimic public', a povestit Alexandra Stan, pentru viva.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton