Tatăl lui Meghan Markle va depune mărturie la tribunal împotriva fiicei sale! "Va fi un spectacol uimitor"

 Oana Pantazi
.

Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, nu contenește să uimească, atrăgându-și antipatia tuturor. Acesta este pregătit să-și vândă din nou fiica, depunând mărturie împotriva ei la tribunal!

Deși se spune că sângele apă nu se face, iată că, în cazul lui Thomas Markle, totul are, se pare, un preț, legătura de rudenie dintre el și Meghan părând să fie tot mai diluată de când acesta a început să scoată bani de pe urma fiicei sale. Dacă, o vreme, acesta a beneficiat de compătimirea multora, iată că acum mercantilismul acestuia a devenit de-a dreptul revoltător…

Au vândut-o pe Meghan pentru foloase materiale și pentru faimă

Atât Thomas Markle, cât și ceilalți doi copii ai săi – Thomas Jr. și Samantha -, frații vitregi ai Ducesei de Sussex, au profitat cât au putut de relația de rudenie cu Meghan, sporindu-și veniturile, dar și notorietatea, prin intermediul interviurilor și al emisiunilor radiofonice și televizate în care vindeau „secrete” din viața fiicei și, respectiv, a surorii lor.

Iată că Thomas Markle a mai făcut un pas, de parcă nu era de ajuns că a vândut fotografii și scrisori de-ale fiicei sale tabloidelor – tatăl lui Meghan a declarat zilele trecute că este pregătit să depună mărturie împotriva fiicei sale, care se judecă cu trei tabloide britanice! Tatăl ducesei susține că „totul va ieși la iveală” atunci când ei doi vor fi față în față în sala de judecată. Thomas Markle va fi martor pentru Associated Newspapers, trust ce deține Mail on sunday și MailOnline, publicații date în judecată în urma unui articol în care apăreau fragmente ale unei scrisori olografe pe care ea i-o trimisese tatălui său.

Mai mult, în același interviu, Thomas Markle i-a transmis Prințului Harry invitația de a da dovadă de bărbăție și a veni să-l vadă, i-a acuzat pe Ducii de Sussex că au rănit-o pe Regina Elisabeta a II-a și a susținut că nu crede că presa britanică este rasistă.

Când eu și Meghan vom ajunge în sala de judecată, va fi un spectacol uimitor pentru toată lumea, a spus Thomas Markle.

„Ai ales să nu spui adevărul”

Deși a profitat cât a putut de pe urma fiicei sale, Thomas Markle nu a contenit să o acuze că i-a trimis cadouri modeste pe când era actriță, în timp ce el încă îi mai plătea datoriile de la colegiu. Una dintre scrisorile lui Meghan către tatăl ei va fi, de asemenea, probă la proces.

Tăticule, cu inima întristată îți scriu aceste rânduri, pentru că nu înțeleg de ce ai ales acest drum și nu-ți dai seama câtă durere provoci. Acțiunile tale mi-au zdrobit inima într-un milion de bucăți – nu numai pentru că ai provocat o durere care nu era necesară, ci pentru că ai ales să nu spui adevărul și te-ai lăsat manipulat, lucru pe care nu-l pot înțelege, este doar o parte a emoționantei scrisori trimise de către Meghan tatălui său.

Chiar dacă Meghan Markle ar fi așa cum se spune – dominantă și manipulatoare -, nimeni și nimic nu le întrece pe rudele ei! Până la urmă, nimeni nu merită o asemenea familie…

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton