Meghan Markle, declarație șocantă: "Am fost avertizată că tabloidele britanice îmi vor distruge viața"

 Oana Pantazi
.

Recent, în cadrul unui interviu difuzat la televiziunea britanică, Meghan Markle a dezvăluit pentru prima oară ce sfaturi a primit înainte de a se căsători cu Prințul Harry. Prietenii au avertizat-o, dar era prea îndrăgostită…

Decizia luată de Prințul Harry și de Meghan Markle de a renunța la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice a luat pe toată lumea prin surprindere, însă nu și pe producătorii documentarului Harry & Meghan: An African Journey, difuzat acum două zile de postul ITV, unde Ducesa de Sussex a făcut o mărturisire tulburătoare. Meghan a declarat că că ultimul an a fost greu și că nu a vut idee cu ce urma să se confrunte.

Când l-am cunoscut pe soțul meu, prietenii mei au fost cu adevărat fericiți, pentru că eram eu fericită. Dar prietenii mei britanci mi-au spus: „Sigur este un tip grozav. Dar nu ar trebui s-o faci, pentru că tabloidele britanice îți vor disturge viața”, i-a spus Meghan intervievatorului Tom Bradby.

Meghan și Harry au ales Canada

Apoi, Meghan a povestit că le-a răspuns prietenilor ei cu naivitate: „Despre ce vorbiți? Asta n-are niciun sens. Nu am apărut în tabloide”. Apoi a adăugat: „Nu am înțeles. Deci, a fost complicat”.

Restul e deja istorie… Articolele în care mass-media o desființa pe Meghan, poate nu întotdeauna pe nedrept, familia ei care i-a vândut viața la televiziuni și în presa de scandal, răcirea relațiilor dintre frați și nemulțumirile angajaților personali ai ducesei – toate acestea și multe altele au dus la Megxit, despărțirea Ducilor de Sussex de familia regală britanică.

Faptul că nepotul Reginei a ales să-și ducă viața în Canada de acum înainte nu i-a mulțumit deloc pe englezi și nici familia lui nu a fost prea fericită… Cât despre gluma care a devenit virală în ultima vreme în social media – Meghan Markle e singura femeie care a reușit să transforme un prinț într-un broscoi – are, cumva, și sâmburele ei de adevăr…

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton