Tatăl lui Carmen de la Sălciua a făcut închisoare: "L-am văzut printr-o sticlă, mi-a vorbit"

 Dumitrache Laura
.

Carmen de la Sălciua a făcut dezvăluiri dureroase despre familia ei, amintindu-și totodată și de lipsa tatălui. Artista a povestit cu ochii în lacrimi de momentul în care și-a vizitat tatăl la închisoare. Carmen și-a văzut tatăl după cinci ani de la divorțul de mama sa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua a trecut prin momente cumplite în copilărie. Vedeta nu va uita niciodată perioada în care cei doi părinți ai săi au divorțat, iar ea a trebut să aleagă între ei. Ulterior, fosta soție a lui Culiță Sterp avea să afle că tatăl ei a fost condamnat la închisoare.

carmencarmen

Carmen de la Sălciua, pe numele său real Carmen Maria Racolta a fost extrem de afectată de despărțirea părinților săi. Cu toate astea, artista a muncit din greu pentru visul ei și a reușit să devină una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. În copilărie, Carmen a crescut cu mama sa, în timp ce tatăl ei a fost închis pentru că nu plătise pensia alimentară.

Citește și: Mama lui Culiță Sterp, despre căsnicia artistului cu Carmen de la Sălciua:”Am fost dezamăgită foarte tare”

Citește și: Marian Corcheș, iubitul lui Carmen de la Sălciua, a divorțat oficial:”A acceptat că a greșit”

Citește și: Rusia a fost exclusă de la Eurovision 2022.Organizatorii au decis după atacul asupra Ucrainei

Citește și; Andreea Bănică a ieșit din casă îmbrăcată în hainele soțului:„Lui nu-i mai vin'

Tatăl lui Carmen de la Sălciua a făcut închisoare

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste din România. În vârstă de 33 de ani, Carmen a devenit cunoscută după divorțul de Culiță Sterp. Recent, vedeta a povestit în emisiunea lui Teo Trandafir despre copilăria ei, dar și despre momentul în care părinții săi au divorțat, iar tatăl său a făcut pușcărie. După ce s-a mutat la Timișoara, acesta a rupt orice legătura cu copiii săi. Abia după cinci ani, Carmen a mers să îl viziteze la închisoare. Tatăl ei a fost închis pentru că nu a plătit pensia alimentară.

M-am întâlnit cu tatăl meu după vreo cinci ani, într-o pușcărie. El intrase în pușcărie pentru că justiția s-a autosesizat că nu plătise pensia alimentară. Eu când am aflat, atunci mi-au revenit sentimentele. El întotdeauna fusese tatăl meu, dar când am aflat treaba asta, oarecum s-au amplificat.M-am dus cu sora mea și am stat acolo. L-am văzut printr-o sticlă, mi-a vorbit. Cred că atunci și-a dat seama, de fapt, de binecuvântarea de a avea doi copii.De atunci situația dintre noi s-a schimbat total. Vorbim și astăzi. E adevărat că nu ne vizităm prea des, dar de câte ori pot, sunt alături de el.”, a spus Carmen de la Sălciua, relatează wowbiz.ro.

Carmen, afectată de divorțul părinților săi

Carmen de la Sălciua a mărturisit că i-a foarte greu atunci când a fost nevoit să aleagă cu cine va rămâne după divorț. La acea vreme, vedeta nu putea accepta că părinții ei o vor lua pe drumuri separate. Artista își aduce aminte de momentul în care instanța a pus-o să aleagă cu cine va rămâne după divorț.

Copilăria mea a fost una foarte simplă.Foarte mult contează susținerea părinților, însă pe mine, din punctul asta de vedere, viața m-a cam lăsat singură. Orice copil care trece prin divorțul părinților, pe viitor are doar două soluții: ori să devină un total opus, ori să meargă pe un drum alunecos și greșit, care duce la ruinare psihică.M-au întrebat cu cine vreau să rămân. În momentul ăla aveam impresia că în mine se băteau două părți. Practic, ca și copil, nu există traumă mai mare decât să-ți iubești amândoi părinții și să vezi că nu se mai poate face nimic. Am ales să rămân cu mama, pentru că o vedeam mult mai responsabilă să ne crească pe noi și să ne educe.”, a mai spus artista.

Carmen de la Sălciua, fericită alături de noul iubit

Celebra artistă iubește din nou. După divorțul de Culiță Sterp, Carmen a suferit foarte mult, și a preferat să nu se mai implice în relații dacă nu era sigură de sentimentele ei. Asta până când l-a cunoscut pe Marian Corcheș, noul ei iubit. Vedeta spune că a găsit persoana potrivită pentru ea. În urmă cu câteva săptămâni, bărbatul a oficializat divorțul de fosta parteneră.

„Dacă bărbatul potrivit vine și îți pune mâna pe mâna ta și îți spune: ‘Tu poți!, pai poți să muți munții. Eu sunt convinsă că mama mea îl va primi cu căldură. Da, sigur (n.r. răspunsul ei când a fost întrebată dacă este bărbatul vieții ei).', a mai declarat Carmen de la Sălciua.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton