Ilinca Vandici, despre căsnicia ei: "I-aș ierta absolut orice soțului meu, tot la mine se întoarce"

 Dumba Gabriela
.

După cinci ani de căsnicie, Ilinca Vandici i-a transmis soțului ei că îi va ierta absolut orice greșeală! Totodată, vedeta Kanal D a lansat un mesaj și pentru femeile care ar putea atenta la căsnicia ei și le asigură că Andrei Neacșu tot la ea se va întoarce, să nu-și facă iluzii că este disponibil pentru ele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici a vorbit deschis despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Andrei Neacșu. Prezentatoarea TV și soțul ei au o relație extrem de solidă. Invitată la podcast-ul lui Damian Drăghici, vedeta a oferit o serie de detalii cu privire la viața personală.

14-vedete-3-col-vandici-bun14-vedete-3-col-vandici-bun

„I-aș ierta absolut orice! Nu-mi vine să cred că zic asta. Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră, e mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute.

El mi-a dat cele mai frumoase momente, rațiunea noastră ca și cuplu, adică copilul.

Andrei, nu te uita la podcast-ul ăsta, o să crezi că ți-am dat undă liberă! Oricum, fetelor, nu e disponibil, tot la mine se întoarce. Pentru toți banii din lume, nu aș renunța la familia mea', a spus Ilinca Vandici.

Citește și: Andreea Bălan a divorțat oficial de George Burcea, după doi ani:'Trebuie să avem grijă de copii, separat'

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de custodie dintre Andreea Bălan și George Burcea.Actorul nu își poate lua fiicele să doarmă la el

Ilinca Vandici, despre căsnicia ei: „I-aș ierta absolut orice soțului meu”

Ilinca Vandici a vorbit și despre cele mai mari temeri ale sale. Frica prezentatoarei „Bravo, ai stil!' a fost întotdeauna să nu se întâmple o tragedie în familia ei.

„Singurul lucru de care mi-e frică în viața asta: teama de moarte! E singura, mă privește pe mine, pe copilul meu, pe soțul meu. Este microuniversul meu, e tot ceea ce am nevoie de a fi, de a fi fericită.

Dacă se întâmplă ceva cu cineva din cei trei… De asta mi-e cel mai frică, să nu se întâmple ceva rău! Și asta după ce s-a născut Zian. Eu am nevoie de copil, el are nevoie de mine', a subliniat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici: „Tata m-a învățat să nu accept nimic de la bărbați'

Tatăl său a fost primar într-o urbe din Bihor, familia i-a oferit material tot ceea ce se putea mai bun, mai puțin iubire, după propria mărturisire. Dar rămân lecțiile de viață, „cei 7 ani de acasă' făcuți temeinic.

Provin dintr-o familie foarte OK din toate punctele de vedere. Fără ca părinții să fie milionari. Dar tata era cu politica, era primar, la graniță cu Ungaria, veneau încontinuu banane, ciocolată și tot ceea ce era nevoie. Da, n-am dus lipsă de nimic. Mândria de după momentul primului salariu nu mi-a permis să mă mai duc vreodată acasă și să bat la ușă: „Alo, nu mi-ajung bănuții luna asta, ajută-mă!”.

Da, până la primul salariu, m-au ajutat financiar. Tata mi-a zis: „Niciodată, nu accepți nimic de la bărbați, în afară de mine și de cel ce-ți va fi soț!”. Restul, îți trăiești poveștile, dar financiar nimic! Poate-mi era mai ușor… Unele fete cad în capcană, fructul oprit, gustul dulce, îți place, îl iei, fiindcă nu au fost învățate să aibă', a comentat Ilinca.

Ilinca Vandici: „Sunt cea mai frumoasă femeie din Univers”

Invitată în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, Ilinca a făcut și o incursiune în copilărie și adolescența ei pentru a reliefa trăsături de caracter care o însoțesc pe parcursul vieții. Totodată, a mărturisit că are o deosebit de mare încredere în ea însăși.

„Acum, sunt cea mai frumoasă femeie din Univers. Eu am conștientizat că sunt frumoasă de-abia de un an, doi. Am luptat atât de mult să fiu profi, perfectă, astfel încât lumea să zică: „Vandici e brici!”, nu „Vandici e frumoasă”. Am făcut totul ca să nu fiu nevoită niciodată să ridic coada!

Nu s-au dat bărbații la mine, nu exagerez, am avut 5-6 bărbați toată viața, în rest doar 2-3 m-au căutat, mi-au scris. Nu au roit bărbații în jurul meu. Am pus mereu o barieră, zidul, nu putea trece nimeni. Nu transmiteam altceva', a explicat femeia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton