Cum arată fiul cel mic al lui Arnold Schwarzenegger, la 22 de ani. Tatăl lui a fost Mr. Universe, iar el suferă de obezitate morbidă

 Oana Pantazi
.

Arnold Schwarzenegger are 5 copii, însă unul singur – cel provenit din relația cu menajera – i-a călcat pe urme. Din nefericire, fiul său cel mic, Christopher, are o greutate îngrijorătoare, care îi pune viața în pericol…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Înainte de a se aventura în politică și de a deveni unul dintre cei mai mari actori de acțiune ai lumii, Arnold Schwarzenegger a cucerit lumea bodybuildingului, pe vremea când era un simplu emigrant venit din Austria. A câștigat titlul de Mr. Universe, iar apoi drumul spre Hollywood i-a fost deschis, el urcând încet, dar sigur, scara succesului, până a devenit cunoscut datorită rolurilor din „Commando” și „The Terminator.”

Citește și: Ce mare s-a făcut băiatul lui Petre Roman și al Silviei Chifiriuc! Petrus are 11 ani acum și seamănă leit cu tatăl lui!

Arnold Schwarzenegger și mezinul său sunt foarte apropiați

Ulterior s-a aventurat în politică, devenind guvernator al Californiei, dar între timp a bifat un succes important și pe plan personal, căsătorindu-se cu superba actriță Maria Shriver, care i-a dăruit 4 copii. Paradoxal, singurul care îi seamănă leit lui Arnold Schwarzenegger este fiul provenit din aventura extraconjugală pe care a avut-o cu menajera familiei, Mildred Baena, fapt ce a dus și la destrămarea mariajului său.

În timp ce fiul său ilegitim nu numai că îi seamănă fizic cel mai bine tatălui său, dar i-a călcat și pe urme, ceilalți copii ai actorului – Katherine (30), Christina (29), Patrick (26) și Christopher (22) – nu i-au împărtășit pasiunea pentru sport. Ba, mai mult, În timp ce fratele său mai mare, Christopher, care este actor și model, pare tras ca prin inel, mezinul, are o greutate mult peste limită, suferind de obezitate morbidă…

Fiul cel mic al lui Arnold Schwarzenneger și al Mariei Shriver a absolvit liceul în 2016, iar apoi a devenit student la Universitatea din Michigan. Spre deosebire de ceilalți frați ai săi, Christopher nu pare deloc iubitor de mișcare și, odată cu trecerea anilor a căpătat niște dimensiuni incredibile.

Singura sa pasiune era surfingul, însă în 2011, în urma unui accident în care i-a cedat un plămân și și-a rupt niște coaste, s-a lăsat de sport. Din păcate, odată cu trecerea anilor fiul celebrilor actori a pierdut lupta cu kilogramele în plus Chiar dacă nu i-a călcat pe urme părintelui său și nu pare să aibă chemare spre sport, tatăl său îl susține, cei doi fiind extrem de apropiați. Totuși, în ultimele luni, Christopher a slăbit considerabil, ceea ce este, totuși, un început, deși este departe de forma ideală…

Citește și: Ce mare s-a făcut băiatul lui Petre Roman și al Silviei Chifiriuc! Petrus are 11 ani acum și seamănă leit cu tatăl lui!

Arnold-Schwarzenegger-2Arnold-Schwarzenegger-2

Fiul ilegitim, copia fidelă a actorului!

Timp de 25 de ani, Arnold Schwarzenegger a fost soțul și tatăl ideal, așadar, când a explodat bomba… infidelității, o lume întreagă a fost șocată. Faimosul Terminator și-a terminat, din păcate și familia în momentul în care a ieșit la iveală faptul că a avut o aventură cu menajera familiei, chiar în domiciliul conjugal, aventură ăn urma căreia s-a născut un copil, Joseph.

Deși Mildred, amanta lui Schwarzie, i-a ascuns lui Joseph cine este tatăl său, era greu să nu observi asemănarea incredibilă dintre cei doi, pentru că Joseph Baena arată exact ca tatăl său în tinerețe…

Poate cel mai dureros a fost pentru soția starului hollywoodian să afle că atât ea, cât și femeia cu care soțul său a înșelat-o au fost însărcinate în aceeași perioadă, Maria Schriver și Mildred Baena devenind mame la doar cinci zile distanță una de cealaltă (Christopher s-a născut pe 27 septembrie, iar Joseph, fiul menajerei, pe 2 octombrie 1997). Drept urmare, deși era mama celor patru copii ai săi, actrița a decis să pună capăt unui mariaj de 25 de ani.

Joseph Baena a aflat că e fiul lui Arnold Schwarzenegger la 14 ani

Chiar dacă explicația oficială venită din partea cuplului Schwarzenegger-Schriver la vremea respectivă menționa „schimbari importante la nivel personal și profesional', adevărul a fost cu totul altul… Așa că Arnold a trebuit să-și recunoască vina. După ce a divorțat, actorul a înnodat relația și cu fiul său până de curând secret, copilul neavând idee până la vârsta de 14 ani că faimosul actor este tatăl lui.

Acum, Joseph a împlinit 22 de ani și nu numai că îi semănă fizic foarte bine tatălui său, dar este pasionat și de bodybuilding, fapt care l-a apropiat foarte mult de Schwarzie.

Foto: Hepta, Profimedia, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton