Soprana Adriana Mesteș, găsită moartă în apartamentul ei din Capitală. Care a fost ultimul mesaj transmis de artistă

 Cica Cristina
.

Doliu în lumea muzicii! Soprana Adriana Mesteș a fost găsită fără suflare în această noapte în apartamentul ei din București. Artista a fost descoperită după ce vecinii au anunțat poliția că femeia nu mai fusese văzută de câteva zile și că nu mai răspunde la ușă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Autoritățile au făcut o descoperire cutremurătoare, după ce au fost alertate de vecinii care s-au îngrijorat că nu o mai văzuseră de câteva zile pe femeie nici pe balcon și nici afară. În plus, nu răpunsese nici la ușă, iar pe scara blocului începusă să se simtă un miros greu, potrivit unui vecin.

Pompierii au fost nevoiți să spargă ușa în urma apelului la 112, fiind găsit trupul fără suflare al artistei din Constanța, potrivic cancan.ro.

Citește și: Un nou simptom asociat cu noul coronavirus!Este un act involuntar banal, dar specialiștii avertizează să nu-l ignorăm

La acest moment se fac cercetări pentru a afla ce anume s-a întâmplat.

Decesul sopranei amintește de moartea actorului Costin Mărculescu și jurnalistei Cristina Țopescu, care au fost găsiți în apartamentul lor, tot la câteva zile de când s-a produs decesul.

Ultima postare a sopranei pe rețelele de socializare

Artista a fost ultima dată activă pe rețelele de socializare în urmă cu 6 zile. Ea postase un scurt clip videoclip cu păsări de tot felul. Artista era iubitoare de vietăți, ținând cont de postările de pe Facebook.

Citește și: Fosta soție a lui Elton John a încercat să se sinucidă, chiar în luna lor de miere.Renate Blauel l-a dat din nou în judecată pe artist

„Bucuria de a-ți trăi viața cu înțelepciune …O calitate care nouă ne aparține tot mai puțin … …' , a scris ea pe Facebook.

Adriana-Mestes-1Adriana-Mestes-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton