Tatăl lui Abi Talent a fost reținut pentru cămătărie. În trecut, Julien Panțic a făcut pușcărie pentru proxenetism

 Dumba Gabriela
.

Tatăl lui Abi Talent a fost reținut pentru cămătărie. Julien Panțic, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Buzău, a fost reținut pentru 24 de ore pentru cămătărie și se află sub control judiciar. Tatăl lui Abi Talent a ieșit din pușcărie în martie anul trecut, după ce a săvârșit o pedeapsă pentru proxenetism.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Potrivit Adevarul.ro, tatăl lui Abi Talent a fost reținut pentru 24 de ore și plasat sub control judiciar pentru că în perioada 2021 – martie 2023, ar fi acordat împrumuturi, deși neautorizate, către diverse persoane, iar apoi ar fi perceput dobânzi de până la 100% din suma acordată inițial.

7909879098

Tatăl lui Abi Talent, reținut pentru cămătărie

Polițiștii au făcut percheziții și au confiscat mai multe obiecte, inclusiv telefoane mobile. Oamenii legii care se ocupă de caz au emis 12 mandate de arestare pe numele persoanelor implicate, acestea fiind conduse ulterior la secția de poliție.

„Ieri, 14 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat o percheziție domiciliară la un bărbat în vârstă de 47 ani, din Buzău, bănuit de camătă', a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului Buzău.

Potrivit sursei citate mai sus, unele surse au dezvăluit că tatăl lui Abi Talent îi racola pe clienți din fața unor cazinouri, moment în care se oferea să le dea acestora bani cu împrumut, însă cu o dobândă de 100%.

În timp ce la unii suma s-ar fi dublat în fiecare zi, alții au ajuns să aibă la Julien Panțic datorii de mii de euro. De la început, în aproximativ doi ani, tatăl lui Abi Talent ar fi obținut din astfel de împrumuturi peste 30.000 de euro.

Citește și: Culiţă şi Iancu Sterp, cercetaţi într-un dosar de înşelăciune de 400.000 de euro. Ce acuzații li se aduc

Citește și: Lindsay Lohan este însărcinată cu primul copil. Actrița a dat vestea cea mare într-un mod inedit

Citește și: Falsul chirurg Matteo Politi, condamnat definitiv la închisoare cu executare. Pedeapsa primită pentru că a operat fără drept 28 de oameni

Tatăl lui Abi Talent a făcut pușcărie pentru proxenetism

Tatăl lui Abi Talent este recidivist și a fost eliberat condiționat din închisoare după ce a fost cercetat pentru proxenetism. În martie anul trecut, Abi Talent posta pe rețelele de socializare că este foarte fericit că tatăl său ieșise din pușcărie, după ce în urmă cu trei luni fusese reținut pentru proxenetism.

Tatăl lui Abi Talent nu ar fi fost la prima abatere de acest fel, asta pentru că în 2021 a fost condamnat pentru aceeași faptă.

'Tocmai a ieșit tata din pușcărie! Nu mai postez piesa chiar acum, revin cu update. Sper să înțelegeți, vă iubesc', a scris Abi Talent pe Instagram anul trecut, în martie.

Tatăl lui Abi Talent este foarte cunoscut în Buzău, drept un interlop de temut. Totodată, de precizat este că, bărbatul a fost acuzat de săvârșirea mai multor fapte, respectiv proxenetism, lovire sau alte violențe și înșelăciune, iar aceste acuzații s-au formulat și pe numele unui bărbat și două femeie, implicați în același dosar alături de părintele artistului. 

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în județul Buzău, la persoane bănuite de proxenetism, lovire sau alte violenţe și înșelăciune, prin metoda ghicitului. 4 persoane au fost reținute',  se arată în comunicatul poliției, emis la momentul respectiv, citat de spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton