Cătălin Măruță știa că Andrei Aradits a divorțat: „Cu siguranță vor ști să gestioneze această despărțire”. De ce a păstrat tăcerea

 Ifrim Georgiana
.

Recent, Andrei Aradits a anunțat că a divorțat de soția lui, Andreea, după 17 ani de căsnicie. Juratul de la „Te cunosc de undeva' a recunoscut că relația era în declin de câteva luni bune, acesta fiind principalul motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri separate. Recent, Cătălin Măruță a avut o reacție privind divorțul dintre Andrei Aradits și Andreea, recunoscând că știa această informație de ceva timp. Iată de ce a păstrat tăcerea prezentatorul TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andrei Aradits și Andreea au fost căsătoriți timp de 17 ani și au împreună un fiu, pe Eric. Invitat în podcastul lui Jorge, cunoscutul actor a făcut anunțul divorțului, motivând că relația nu mai funcționa de ceva vreme. Chiar și în declarațiile anterioare, juratul emisiunii de la Antena 1 spunea că a avut un an „îngrozitor' și că ar prefera să-l dea uitării, însă nu a făcut nicio referire la căsnicia lui. La rândul lui, Jorge a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde prezentatorul TV a dezvăluit că știa despre divorțul lui Andrei Aradits.

ar9ar9

Cătălin Măruță știa că Andrei Aradits și soția lui intenționează să divorțeze și a dezvăluit motivul pentru care a preferat să păstreze tăcerea. În prezent, actorul locuiește împreună cu fiul său, în timp ce soția acestuia se află în India, acolo unde va petrece următoarele șase luni. Actele de divorț au fost depuse în luna septembrie a anului trecut, iar următoarea înfățișare va avea loc peste două zile.

Citește și: „Nu prea ne plăceam!”. Cum s-au înțeles Andrei Aradits și Andreea Bălan la emisiunea „Te cunosc de undeva” și de ce nu s-au suportat la început

Citește și: De ce fiul lui Andrei Aradits a rămas în grija sa, după divorț: „A fost nasol, ultimul lucru de care îmi era teamă e…”

Citește și: Nasrin Ameri va avea un băiețel: „Fericire până la cer și înapoi!”

Citește și: Cum îl cheamă pe Cătălin Scărlătescu în acte. Mulți nu știau că are și acest prenume

Cătălin Măruță știa de divorțul lui Andrei Aradits

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Jorge a adus în discuție divorțul lui Andrei Aradits, având în vedere că actorul a făcut anunțul chiar în podcastul lui. Artistul spune că juratul de la „Te cunosc de undeva' a avut rețineri cu privire la acest subiect și nu și-a dorit, în primă instanță, să facă dezvăluirea.

„A vorbit niște lucruri în exclusivitate și îi mulțumesc pe această cale, pentru că nu mă așteptam să fie atât de deschis și atât de sufletist. Andrei are o viață fantastică. Și pentru că noi tot vorbeam, tot povesteam și înainte. Și la un moment dat i-am zis: «Nu vrei tu să vii la podcast să povestești toate lucrurile astea?». Și a avut așa o mică reținere, că nu e ușor să-ți asumi', a declarat Jorge la PRO TV.

Cătălin Măruță a continuat spunând că știa despre divorțul lui Andrei Aradits, dezvăluind motivul pentru care a păstrat tăcerea: „El, practic, a recunoscut un lucru pe care și noi îl știam aici de când călătorea doar cu băiatul lui. Dar exact cum spui tu, la un moment nu vrei să vorbești despre anumite lucruri dacă omul de cealaltă parte nu-ți dă voie sau nu se simte el confortabil să vorbească. Anume că a divorțat. Știi cum e, sunt oameni maturi, atât el, cât și soția lui. Și cu siguranță vor ști să gestioneze această despărțire'.

Jorge nu crede că Andrei Aradits va mai face alte declarații despre divorț

Tot în emisiunea lui Cătălin Măruță, Jorge a spus că nu crede că Andrei Aradits va mai face alte declarații despre divorțul de Andreea, fiind o fire mai discretă. Actorul a recunoscut că a apelat la ajutorul unui psiholog, după ce a căutat „validare' pe aplicațiile de dating.

„N-aș vrea să vorbesc eu treaba asta. Mi-e și greu, pentru că nu sunt implicat. Nu vreau să vorbesc eu despre viața altei persoane, nu mi se pare ok. Eu am trecut prin asta și știu ce înseamnă și sunt fericit că Andrei este tipul discret, la fel cum am fost și eu. E bine să păstrăm lucrurile astea. A anunțat. A spus-o. Eu sunt recunoscător că s-a întâmplat în podcast-ul meu pentru prima oară dezvăluirea. Însă îmi place că e un băiat discret și că lucrurile astea se țin în familie.

Era normal să spună la un moment dat și asta nu înseamnă că de acolo încolo el o să înceapă să iasă cu tot felul de declarații, pentru că nu-i stă în caracter', a completat Jorge.

De ce a divorțat Andrei Aradits

Invitat în podcastul lui Jorge, Andrei Aradits a făcut anunțul divorțului. Actorul spune că relația cu Andreea se răcise de câteva luni bune, așa că au depus actele de divorț în luna septembrie a anului trecut.

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. Doar eu cu el (n.r. Eric )suntem.Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta.(…) Credeam că avem o relație armonioasă, am fost putin surprinzător. E  normal să fii trist. E un doliu. Am avut o relație care a murit”,  a spus Andrei Aradits.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton