Ce tarif are Vlăduța Lupău pentru a cânta la nunți. Puțini români își pot permite

 Radulescu Ruxandra
.

Ce tarif are Vlăduța Lupău pentru a cânta la nunți. Vlăduța Lupău este una dintre cele mai în vogă artiste de muzică folclorică ale momentului și are o mulțime de fani în toată țara. Vlăduța apare adeseori la TV și este nelipsită de la evenimentele private, cum ar fi nunți, botezuri sau zile de naștere. Suma de bani pe care artista o cere pentru a încânta publicul la astfel de petreceri este pe măsura succesului de care se bucură și puțini români își pot permite. Iată cât te costă dacă vrei ca Vlăduța Lupău să-ți cânte la petrecere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce tarif are Vlăduța Lupău pentru a cânta la nunți. La 31 de ani Vlăduța Lupău se află în topul preferințelor atunci cînd vine vorba de muzica populară. Cu o prezență scenică plăcută, cântăreața reușește să facă un show minunat de fiecare dată și să anime atmosfera la orice petrecere. Vlăduța a devenit anul trecut mămica unui băiețel sănătos, iar soțul ei, Adi Rus, a susținut-o constant. La doar câteva luni de când l-a adus pe lume pe fiul ei, Vlăduța Lupău a reluat concertele prin țară. Artista de muzică folclorică a avut o perioadă încărcată în ceea ce privește evenimentele, fiind solicitată la mai o serie de cântări și petreceri, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Evenimentele pe care Vlăduța Lupău le onorează cel mai des sunt nunțile și botezurile. Iată cât trebuie să scoți din buzunar, dacă vrei ca Vlăduța Lupău să facă show la petrecerea ta!

cati-bani-cere-de-fapt-vladuta-lupau-sa-cante-la-o-nunta.-veniturile-din-youtube-se-pare-ca-nu-i-ajung2cati-bani-cere-de-fapt-vladuta-lupau-sa-cante-la-o-nunta.-veniturile-din-youtube-se-pare-ca-nu-i-ajung2

Ce tarif are Vlăduța Lupău pentru a cânta la nunți

Vlăduța Lupu are un succes extraordinar la public, iar la orice concert de-al artistei, spectatorii se distrează de minune. Artista a dezvoltat o pasiune pentru muzica folclorică din copilărie și și-a început cariera la o vârstă destul de fragedă. Cântăreața a ajuns să fie foarte populară, iar show-urile ei sunt mereu apreciate. Vlăduța Lupău a demonstrat că se poate adapta oricărui mediu artistic, fie că este vorba de emisiuni cu veteranii muzicii folclorice, sau de colaborări inedite cu artiști din cu totul alte genuri muzicale.

Citește și: Vlăduța Lupău și-a făcut o nouă intervenție estetică:’Îmi retușez puțin fața’

Citește și: Vlăduța Lupău, probleme serioase cu căderea părului, după naștere:„Sunt aproape cheală. Îmi e frică să…’

Vlăduța Lupău este pe val și, chiar dacă a devenit mămică în urmă cu câteva luni, a revenit pe scenă, spre încântarea publicului. Cele mai multe solicitări le primește pentru nunți sau botezuri, când românii cu dare de mână sunt gata să cheltuie sume destul de mari pentru a marca astfel de evenimente. Deci cât cere Vlăduța Lupău pentru a cânta la nunți și botezuri?

Potrivit SpyNews.ro, tariful pentru ca Vlăduța Lupău să susțină un recital la o nuntă sau un botez ajunge și la 5.000 de euro. Pentru cei care vor ca artista să cânte până în zori la o petrecere privată, suma poate ajunge și la 10.000 de euro.

Cum a reușit Vlăduța Lupău să slăbească după naștere: „Asta e dieta…”

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, au fost în culmea fericirii anul trecut când a venit pe lume primul lor copil, un băiețel. Artista a luat pauză pentru o scurtă vreme de la concerte, dar a ținut legătura cu fanii ei prin intermediul contului Instagram, unde este foarte activă. Vlăduța Lupău a revenit destul de rapid la silueta ei armonioasă și mulți au dorit să știe care a fost trucul ei. Artista a dezvăluit că în momentul în care a avut din nou concerte, kilogramele s-au topit de la sine datorită consumului de energie.

Citește și: De ce s-au despărțit Anda Adam și Victor Slav: „Decizia i-a aparținut. Am fost…”

Citește și: Bianca Drăgușanu, decizie radicală în relația cu Gabi Bădălău, după divorțul de Claudia Pătrășcanu: „Vreau să am și eu ceva doar al meu'

„Nu sunt nevoită, și n-am fost niciodată, să țin dietă și regim, pentru că mereu am fost slabă și nici nu exagerez cu mâncarea. Adică cred că apuc să mănânc de două ori pe zi, iar în zilele în care cânt depun mult efort și organismul îmi cere doar apă. Deci asta e dieta… Cânt!”, a declarat Vlăduța Lupău.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton