Lora și Ionuț Ghenu, vacanță de vis în Bali: "Casa mea pentru trei luni". Ce mesaj le-a transmis artista celor care o critică

 Dumitrache Laura
.

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Artista în vârstă de 40 de ani și-a surprins fanii după ce a postat un mesaj pe rețelel de socializare. Imediat după Anul Nou, Lora și iubitul ei au plecat într-o vacanță de vis în Bali. Vedeta a anunțat că vor petrece trei luni departe de România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lora și-a luat fanii prin surprindere cu ultimul mesaj postat pe Instagram. Frumoasa artistă și iubitul ei au plecat într-o vacanță de neuitat în Bali. În timpul pandemiei, Lora și Ionuț Ghenu au fost izolați în Bali, pentru cinci luni, după ce compania aeriană le-a anulat zborul de trei ori.

loralora

Cântăreața și iubitul ei au decis să se relaxeze în următoarele trei luni departe de agitația din București. Astfel, cei doi au plecat în Bali, unde vor avea parte de experienșe de neuitat. Lora a postat pe rețelele de socializare și o imagine, în timp ce se relaxa la o piscină.

Citește și: Lora a vorbit despre adopția unui copil:”Nu cred că asta e regula ca tu să iubești pe oricine”

Citește și:Soția lui Dan Badea, glume înțepătoare despre Lora la Stand-Up Revolution:”Parcă-l înșelasem cu cel mai bun prieten”

Citește și:Cine este Carmen Grebenișan de la Survivor 2023.Este căsătorită și a participat la Asia Express

Citește și:Vlad Gherman locuiește tot cu chirie. Motivul pentru care nu și-a cumpărat propria casă:„Am investit banii în mașina mea'

Lora și Ionuț Ghenu, vacanță de vis în Bali

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. De mai bine de șapte ani, formează un cuplu cu Ionuț Ghenu. Lora este activă pe rețelele de socializare, iar recent le-a transmis fanilor că a plecat într-o vacanță de vis în Bali, pentru trei luni.

Artista și iubitul ei se vor relaxa într-o vilă de lux din Bali. Vedeta a postat o imagine pe Instagram, în timp ce se afla la piscină. „Bună dimineața din Bali, casa mea pentru următoarele 3 luni. ', a scris vedeta pe Facebook.

Lora: „Este momentul să evitați această pagină”

Lora este o iubitoare a călătoriilor cu destinații exotice, motiv pentru care a ales să meargă în vacanță în Bali. În 2020, la începutul pandemiei, Ionuț Ghenu și Lora se aflau în vacanță în Bali și au stat izolați vreme de cinci luni. Astfel, Lora a decis ca anul acesta să meargă în același loc, bucurându-se de soare și de plajă.

Vedeta a avut și un mesaj pentru cei care o critică. „Pentru persoanele sensibile la costumele de baie, acum este momentul să evitați această pagină. Dacă preferați totuși să rămâneți, bunul simț este de preferat. O zi minunată', a mai scris Lora pe instagram.

Lora a stat cinci luni în Bali

Ionuț Ghenu și Lora au mers pentru prima oară în vacanță în Bali în 2020, unde au avut parte de momente de coșmar. Cei doi au stat izolați în Bali, aproximativ 5 luni, din cauza pandemiei de coronavirus.

„Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla', declara Lora în 2020.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton