Taraful Viorel Bogateanu, an plin de evenimente private, un succes indiscutabil in lumea muzicii lautaresti si de petrecere (P)

 advertising.ringier
.

Viorel Bogateanu, solistul si liderul tarafului cu acelasi nume, a demonstrat ca este iubit de foarte multi romani pentru stilul aparte cu care abordeaza genuri muzicale lautaresti, folclorice si de petrecere. Anul 2020 este un an de mare succes pentru taraful Viorel Bogateanu, acesta contractand un numar mare de evenimente private: nunti, botezuri, cununii, aniversari, etc.

Din toamna acestui an, Viorel Bogateanu a semnat un contract pentru 6 luni cu un hotel de lux din Poiana Brasov, unde va sustine concerte saptamanal, alaturi de echipa sa de instrumentisti de elita.

Totodata, Viorel Bogateanu este in discutii cu organizatorii unor concerte internationale pentru a participa la diferite evenimente muzicale special create pentru comunitatea romaneasca din strainatate. Vestea ca Bogateanu imbina stilul folcloric autentic cu cel modern, a ajuns si peste hotare, iar dovada sunt multiplele proiecte deja antamate pentru anul 2021.

Taraful Viorel Bogateanu este solicitat in special pentru diversitatea programului muzical pe care-l abordeaza la evenimente, pentru timbrul vocal cu totul deosebit al solistului, dar si pentru politica tarifara adoptata, acestia practicand un management artistic tarifar pliat pe toate bugetele clientilor.

Pentru evenimente il puteti contacta pe liderul tarafului, Viorel Bogateanu, la numarul de telefon 0738740222,  www.viorelbogateanu.com,  [email protected]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton