Taraful din Clejani, alături de Johnny Depp în scandalul cu Amber Heard: „I-am zis lui Ioniță să-l sune și să-i spună că…”

 Borcilă Andreea
.

Taraful din Clejani, alături de Johnny Depp în scandalul cu Amber Heard. Celebrul cuplu de lăutari a păstrat, de-a lungul timpului, o prietenie frumoasă cu actorul care l-a interpretat pe căpitanul Jack Sparrow, din Pirații din Caraibe. Mai ales acum, în procesul pe care îl are cu fosta lui soție, Amber Heard, Viorica și Ioniță îi țin pumnii și speră că totul va fi bine. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Taraful din Clejani și Johnny Depp s-au cunoscut după Revoluție, pe la finalul anilor ‘90, atunci când celebrul actor i-a făcut un cadou inedit. Ioniță de la Clejani a primit, în dar, un acordeon nou cu care a și cântat atât la Paris, cât și în casa lui din Los Angeles. Ultima dată când s-au văzut a fost în 2016, într-un turneu de-al actorului în România. Acum, Johnny Depp se află în plin scandal cu fosta lui soție, Amber Heard, judecându-se în tribunal. 

clejani-8clejani-8

Viorica și Ioniță de la Clejani urmăresc, cu sufletul la gură, tot ce se petrece în sala de judecată dintre Johnny Depp și Amber Heard. Celebrul actor și-a dat fosta soție în judecată într-un proces de defăimare, după ce blondina ar fi făcut referire la el când a scris despre agresiunea domestică într-un articol. Procesul pentru dosarul de defăimare al lui johnny Depp, intentat împotriva lui Heard, a început pe 12 aprilie și i-a împărțit pe fanii din întreaga lume în două tabere, atât el, cât și ea având susținătorii săi. 

Citește și: Viorica de la Clejani, adevărul despre banii familiei:”Ioniță e pe sărăcie acum”

Citește și: Viorica de la Clejani a petrecut de Florii „pe sărăcie”:”M-am cumințit, stau cu câinii și ascult un preot”

Citește și: Băiatul lui Dan Capatos se confruntă cu probleme:'Îi facem radiografie, să vedem cât de grav este'

Citește și: CRBL a încercat să se împace cu Oase. Ce răspuns a primit:”Înseamnă că nu e momentul”

Taraful din Clejani, alături de Johnny Depp în scandalul cu Amber Heard

Cuplul din Clejani a povestit, pentru Wowbiz.ro, cum l-au cunoscut pe celebrul actor din Pirații din Caraibe și cum au păstrat, până în zilele noastre, o relație frumoasă de prietenie. Cei doi lăutari îi țin pumnii lui Johnny Depp, despre care spun că este un om bun, și speră ca totul să se termine cu bine. Mai mult, Viorica și Ioniță de la Clejani nu pierd niciun amănunt despre ce se petrece în sala de judecată. Bunul lor prieten de la Hollywood le-ar fi mărturisit, în trecut, că „îi curge prin vene sânge de rom' și că apreciază foarte mult muzica de taraf. 

„Noi suntem alături de el. I-am zis lui Ioniță să-l sune și să-i spună că suntem alături de el', a început Viorica. 

„El va câștiga, pentru că este un om bun', a continuat Ioniță. 

„Urmăresc cu sufletul la gură și mă uit în continuare…tot o iubește pe doamna asta, Amber. Adevărul e că e o femeie foarte frumoasă. Mă uitam în tribunal și vedeam ce priviri frumoase îi aruncă doamnei Amber. Sunt doi nebuni din dragoste! Eu nu știu dacă are banii pe care i-a cerut. Cred că i-a cerut ca să aibă o scuză să-i spună: băi, vreau să mă împac cu tine!. Eu nu mă gândeam că-i pune capac femeia asta!', a mai spus Viorica de la Clejani pentru sursa citată. 

Cum s-a cunoscut taraful de la Clejani cu Johnny Depp 

Cei doi lăutari și celebrul actor s-au întâlnit de mai multe ori, de-a lungul anilor. Însă, ultima dată s-a întâmplat în anul 2016, când Johnny Depp a vizitat România în turneul său cu trupa The Hollywood Vampires. Ioniță din Clejani a apărut chiar și într-un film al actorului american, The Man Who Cried, în care a cântat la acordeon împreună cu Taraful Haiducilor. De fapt, toți trei au devenit prieteni după Revoluție, la finalul anilor ‘90. Atunci, actorul i-a făcut un cadou inedit lui Ioniță de la Clejani, pe care nu-l va uita niciodată.

„Acordeonul meu s-a spart, după ce filmasem în ploaie. Apoi, acest mare artist mi-a făcut cadou un acordeon nou, de ziua mea de naștere După aceea, am cantat pentru Johnny la Paris, iar el avea lacrimi în ochi atunci când soția mea a cântat pentru el un cantec traditional țigănescDe asemenea, am cântat pentru el și în clubul lui, The Viper Room, care se afla pe Sunset Boulevard din Hollywood, dar am cântat și în casa lui din Los Angeles', a povestit Ioniță, într-un articol publicat pe site-ul oficial al Clejanilor.

Cum au ajuns Johnny Depp și Amber Heard să se judece la tribunal 

Johnny Depp și Amber Heard se judecă într-un tribunal din Fairfax, Virginia. Depp o dă în judecată pe fosta lui soție pentru 50 de milioane de dolari în urma unui articol de opinie din 2018, apărut în Washington Post. Heard a scris un articol de opinie pentru The Washington Post în decembrie 2018 despre tratamentul femeilor în cazurile de abuz domestic. Atunci, ea nu l-a menționat pe Depp oficial.

Depp și Heard s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale filmului The Rum Diary în 2009. Depp a mărturisit că cei doi s-au văzut doi ani mai târziu într-un turneu de promovare a filmului. 

Depp și partenera lui de multă vreme Vanessa Paradis, care au doi copii, Lily-Rose și John Christopher, s-au despărțit în 2012. Heard și Depp au început să se întâlnească și ulterior s-au logodit în 2014. Depp și Heard s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, în Los Angeles. În 2016, Heard a cerut divorțul după 15 luni de căsătorie. Ea a obținut un ordin de restricție temporar împotriva lui Depp. Susținând că acesta a abuzat-o în timp ce se afla sub influența drogurilor și a alcoolului. Depp a negat acuzațiile. 

Depp a mărturisit, în sala de judecată, despre experiențele lui de viață. El a vorbit despre relația lui cu o mamă abuzivă, despre luptele cu abuzul de substanțe și despre relația sa tumultoasă cu Heard.

Depp a recunoscut că el și Heard s-au certat în timpul relației lor, dar nu s-a ajuns niciodată la violență nici în relația cu ea, nici în relația cu alte femei. Într-o bucată dintr-o înregistrare audio, se aude ce i-a spus fosta lui soție actorului.

„Spune-le oamenilor, Johnny. Spune-le: eu, Johnny Depp, un bărbat, sunt și eu o victimă a violenței domestice'.

„Am spus că da. Sunt', a răspuns Depp.

Sursă foto: Hepta, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton