Laurențiu Reghecampf, primele declarații după ce a devenit tată a treia oară: "Toată lumea este bine. Totul perfect"

 Raiciu Adriana
.

Laurențiu Reghecampf, primele declarații după ce a devenit tată pentru a treia oară. În data de 19 mai, la primele ore ale dimineții, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinții unui băiețel superb. Anunțul a fost făcut chiar de antrenorul de fotbal, după ce a postat o fotografie cu Liam în brațe, pe contul său de socializare. În urmă cu puțin timp, acesta a făcut și primele declarații. Iată ce spune după venirea micuțului pe lume!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți de băiat! Antrenorul Universității Craiova și partenera lui de viață sunt în culmea fericirii, pentru că micuțul lor a venit pe lume. În data de 19 mai, la primele ore ale dimineții, acesta a postat o fotografie în timp ce își ține fiul strâns la piept, iar la descriere a scris numele pe care micuțul îl va purta!

LAurentiu-Reghecampf1LAurentiu-Reghecampf1

În urmă cu puțin timp, Reghe a oferit primele declarații despre nașterea micuțului Liam, dar și cum se simte proaspăta mămică la momentul actual. Iată ce spune antrenorul după ce a devenit tată pentru a treia oară!

Citește și: Corina Caciuc a născut.Laurențiu Reghecampf a dezvăluit numele băiețelului

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut un băiat:„Să îl întreacă pe Cristi Borcea'

Citește și: De ce s-au certat CRBL și Oase. Motivul real: „A trădat prietenia noastră de 15 ani'

Citește și: Cum le-a spus Laura Cosoi fetițelor ei că e însărcinată a treia oară! Cum au reacționat Rita și Vera: „Asta a fost remarca’/ EXCLUSIV

Laurențiu Reghecampf, primele declarații după ce a devenit tată a treia oară

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii! Joi, 19 mai, a devenit tătic pentru a treia oară, iar prima imagine cu fiul său a fost deja postată pe rețelele de socializare. La puțin timp după aflarea veștii, antrenorul de fotbal a oferit și primele declarații despre starea de sănătate a iubitei sale, dar și a micuțului.

Contactat de jurnaliști, iubitul Corinei Caciuc, vizibil emoționat, a spus că Liam a primit nota zece la naștere și că are 3.440 kilograme. Totodată, nou-născutul se află într-o stare foarte bună, iar proaspătă mămică se simte și ea la fel de bine, fiind surprinsă de cât de frumos și cuminte e fiul ei.

„Toată lumea este bine. Totul perfect. A avut 3.440 kilograme la naștere, 49 cm.', a declarat Reghe, pentru Click!.

Ce semnificație are numele Liam

Deși toată lumea se aștepta ca pe fiul cel mic al lui Laurențiu Reghecampf să îl cheme tot Laurențiu, acesta a ales un alt nume, însă la fel de special.

Numele de băiat Liam este la origine un nume irlandez și persoana care îl deține afișează mereu un caracter dur și puternic. Totodată, Liam mai este și o persoană cu un caracter foarte pasional, care știe mereu cum să-și exprime voința și dinamismul. Mereu va da dovadă de o ambiție fără pereche și va reușit tot timpul să reușească prin forțele proprii.

Fiul cel mare al lui Reghe, după ce antrenorul a devenit tată a treia oară

Și fiul cel mare al lui Reghe, Luca, a transmis un mesaj după ce Corina Caciuc a născut un băiețel. Tânărul i-a urat lui Liam „bun venit ‘, la InstaStory.

„Bun venit în familie!’, a scris Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, pe Instagram, alături de o inimă albastră.

Imaginea cu micuțul a adunat foarte multe aprecieri și comentarii frumoase, unde cuplul este felicitat. Mai mult decât atât, printre comentariile cu felicitări, Laurențiu Reghecampf a primit și un mesaj de la un internaut, care îi urează să aibă și o fetiță, dat fiind că antrenorul are acum trei băieți: ‘Să fie sănătos, sperăm să ai în viitorul apropiat și o fetiță’.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton