Sylvester Stallone s-a împăcat cu soția la o lună după ce au cerut divorțul: "Sunt extrem de fericiți"

 Dumba Gabriela
.

Sylvester Stallone s-a împăcat cu soția la o lună după ce au cerut divorțul. Fanii au speculat că cei doi s-au împăcat la începutul acestei săptămâni, după ce actorul a postat pe Instagram fotografii în care apar amândoi ținându-se de mână.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu o mai bine de o lună, pe 19 august mai exact, Jennifer a cerut divorțul de Sylvester, după 25 de ani de căsnicie. Sylvester Stallone și Jennifer Flavin sunt căsătoriți din 1997 și sunt părinți ai trei copii: Sophia, 26 de ani, Sistine, 24 de ani și Scarlet, 20 de ani. Sylvester mai are un fiu pe nume Seargeoh, de 43 de ani, cu fosta sa soție, Sasha Crack.

2322324123223241

Sylvester Stallone s-a împăcat cu soția

Reprezentantul lui Sylvester Stallone a confirmat pentru Page Six că starul de cinema s-a întâlnit cu soția sa acasă și au discutat despre problemele pe care le au.

„Amândoi sunt extrem de fericiți', a spus acesta despre Sylvester Stallone și Jennifer Flavin, potrivit stirileprotv.ro.

Cu câteva zile în urmă, un dosar de judecată ajuns la o instanță din Palm Beach Country, Florida, a dezvăluit că cei doi au fost de acord că „este în interesul fiecăruia în mod individual și, mai important, în mod colectiv, ca familie, să rezolve toate problemele însoțitoare'.

Citește și: Reghe, înainte să apară clipul care dovedește că s-a bătut cu Anamaria Prodan:'Niciodată nu am dat în Ana!'

Citește și: Cum se înțeleg Theo Rose și Anghel Damian, la două luni de când formează un cuplu:„Parcursul nostru a fost curat’

De ce a cerut divorțul soția lui Sylvester Stallone

Jennifer Flavin a dorit să divorțeze deoarece actorul „s-a implicat în disiparea, epuizarea și/sau risipa intenționată a bunurilor conjugale care a avut un impact economic negativ asupra patrimoniului conjugal', pe care el a negat.

Flavin mai spusese că dorește, de asemenea, utilizarea exclusivă a casei conjugale din Palm Beach, Florida, în timp ce Stallone locuiește în proprietatea lor din California.

Ulterior, actorul a făcut o declarație publică, explicând că problemele dintre el și soția sa vor fi remediate pe cale amiabilă.

La patru zile după ce dosarul lui Flavin a fost făcut public, actorul a apărut în presă după ce și-a acoperit un tatuaj de pe umăr cu fața soției sale. Îmi iubesc familia. Abordăm pe cale amiabilă și privată aceste probleme personale', a spus Sylvester Stallone.

Ulterior, Michelle Bega a declarat pentru Daily Mail că actorul a dorit inițial să reîmprospăteze tatuajul. 

Domnul Stallone a intenționat să reîmprospăteze imaginea tatuajului soției sale, Jennifer. Cu toate acestea, rezultatele au fost nesatisfăcătoare și, din păcate, imposibil de reparat', a declarat ea pentru ziar.

Ca urmare, a trebuit să acopere imaginea originală cu un tatuaj al câinelui său de la ‘Rocky, Butkus', a spus Bega. 

Câștigătorul Globului de Aur a fost căsătorit anterior cu Sasha Czack, din 1974 până în 1985 și cu Brigitte Nielsen, din 1985 până în 1987. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton