Câți bani cer Romică Țociu și Cornel Palade pentru o oră de spectacol. Suma e impresionantă

 Oana Pantazi
.

Dat fiind că sunt doi artiști de succes, cu siguranță nu puțini sunt cei care s-au întrebat câți bani cer Romică Tociu și Cornel Palade pentru un spectacol. Suma nu este deloc una modestă, însă dat fiind că cei doi comedianți fac show, cei mai mulți scot bucuroși banii din buzunare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Câți bani cer Romică Țociu și Cornel Palade pentru o oră de spectacol. Cei doi artisti fac furori de mai bine de 30 de ani, iar sălile de spectacol sunt întotdeauna pline atunci când numele lor apar pe afiș. Nu este de mirare, așadar, că și tarifele pe care le percep cei doi comedianți sunt pe măsură. Iată cât percep cei doi artiști pentru o singură oră de spectacol!

cati-bani-cer-Romica-Tociu-si-Cornel-Palade-pentru-o-ora-de-spectacol-cati-bani-cer-Romica-Tociu-si-Cornel-Palade-pentru-o-ora-de-spectacol-

Câți bani cer Romică Țociu și Cornel Palade pentru o oră de spectacol

Chiar dacă în ultima vreme s-a scris că relația lor nu mai e la fel ca înainte, mai ales după ce au ales să participe la proiecte de televiziune diferite, Romică Țociu (60) și Cornel Palade (69) formează aceeași echipă imbatabilă și sunt în continuare la fel de solicitați pentru evenimente. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Romică Țociu nu a ezitat atunci când a fost întrebat ce tarife practică el și Cornel Palade la evenimente. Actorul a subliniat însă că, de multe ori, el și partenerul său au mers la evenimente de-ale prietenilor, unde nu au cerut bani.

Citește și: De ce nu mai apar împreună Romică Țociu și Cornel Palade la TV: „Cineva a dorit o schimbare”

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit. Evenimentul a fost întrerupt de Poliție

Citește și:Cu cine a fost înlocuit Mihai Bendeac la iUmor:'Juratul permanent de acum înainte este…'

Citește și: Anamaria Prodan, reacție dură după ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul:'Cu ochii rupți, bătut de nevastă…'

,,Nu luăm 3000 de euro pe două ore, luăm 3000 de euro pentru o oră. Nu intrăm în detalii. Mai există și prieteni în viață, există oameni care te-au ajutat de-a lungul vremii, care nu trebuiesc uitați. Pentru că, la vremea aia, când nu aveam de niciunele, te chemau, reușeau să te ajute cu o chestie, după care am ajuns și noi cine am ajuns și și-au căsătorit fetele, copiii. Cum era să cer bani unor oameni care te ajută?

Unor oameni care, atunci, fără niciun gând și fără să insiști, s-au pus în slujba ta? Și, de foarte multe ori, ne-am dus la foarte multe evenimente pe prietenie, pentru că mai trebuie să existe și prietenie, nu numai bani. Banii nu sunt totul. Câteodată, pentru o mie de euro, să legi o prietenie superbă, nu se face să-i ceri', a spus Romică Țociu în emisiunea ,,40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Cum au ajuns să joace împreună cei doi actori

Probabil puțini știu că pe cei doi actori îi leagă atât o prietenie, cât și o relație profesională de mai bine de 30 de ani și că, de fapt, Cornel Palade a fost nu doar unul dintre mentorii lui Romică Țociu, dar și cel care, într-un fel, l-a descoperit și i-a propus să lucreze împreună. Romică Țociu și Cornel Palade

„Eu și Cornel ne-am cunoscut la Galați, unde el era deja actor, iar eu venisem la un festival al brigăzilor regionale CFR din România. Era decembrie 89 și Cornel l-a rugat pe un regizor de la București să le pună în scenă la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă Nae Leonard din Galați un spectacol. Cornel voia să lucreze alături de un coleg mai tânăr, iar regizorul a sugerat să meargă împreună până la clubul CFR pentru a vedea „pe unul tare de la Craiova. Cornel a venit, m-a văzut și m-a plăcut.

De asta am zis că el a fost unul dintre mentorii mei. A fost visul meu, așa că, atunci când am fost întrebat dacă nu vreau să merg, nu am putut rata șansa. Am dat o probă la Nae Leonard, iar în martie, după Revoluție, am ajuns la teatru, și de acolo toată viața mea s-a schimbat„, a spus, pentru VIVA!, Romică Țociu.

Ce relație este, de fapt, între Romică Țociu și Cornel Palade

Cum în ultima perioadă nu au mai fost văzuți împreună, mulți au tras concluzia că lucrurile nu ar sta prea bine între cei doi actori. După o lungă perioadă în care nu au vorbit despre subiect, Romică Țociu a rupt tăcerea și a povestit cum se înțelege acum cu Cornel Palade.

„Noi nu am mai fost văzuți de peste doi ani împreună, pentru că a fost pandemie. Iar eu am avut șansa extraordinară de a participa la „Te cunosc de undeva! două ediții la rând, și de aici au tras oamenii concluziile. Dar nu este așa. La noi este ca într-o căsătorie, până când moartea ne va despărți.

Niciodată și cu nimeni altcineva nu aș putea să fac asta, decât cu bunul meu coleg și prieten Cornel Palade. Relația dintre noi este extraordinară, ne sunăm în fiecare zi, ne facem planuri, muncim, mai avem spectacole, mai așteptăm proiecte. Important este că suntem împreună și sănătoși”, a mai spus Romică Țociu pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton