Suspiciune de coronavirus la școala unde învață copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William! Patru colegi de-ai lui George și Charlotte sunt deja în carantină

 Oana Pantazi
.

Coronavirusul este tot mai răspândit în Europa, COVIT-19 făcând deja victime în Europa și în special în Italia, unde peste 300 de persoane sunt infectate și 11 și-au pierdut viața. Recent, au apărut suspiciuni de coronavirus și la școala unde învață George și Charlotte, copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William.

Focarul de coronavirus din Italia, care a făcut deja prima victimă colaterală în România, unde un tânăr din Gorj a fost depistat pozitiv după ce a intrat în contact cu un cetățean italian bolnav, se extinde cu repeziciune și în alte țări europene. Recent, presa din Marea Britanie a mai semnalat un caz de posibilă îmbolnăvire, de data aceasta într-o școală, ce s-a dovedit a fi chiar instituția unde învață cei doi copii mai mari ai Ducilor de Cambridge, Prințul George (6) și Prințesa Charlotte (4), scrie express.co.uk.

Zeci de școli închise în Marea Britanie!

Elevii posibil afectați de coronavirus sunt colegi de școală cu Prințul George și cu Prințesa Charlotte la Școala Thomas’s Battersea, iar suspiciunile de infectare au apărut după ce copiii s-au întors dintr-o excursie la schi din Italia. Dat fiind că în Marea Britanie au fost închise deja zeci de școli din acest motiv, printre care Archbishop Temple School , Lancs, Trinity Catholic College, Tudor Grange Academy Kingshurst și Lime Academy Watergall, cei patru elevi de la Thomas’s Battersea au fost băgați imediat în carantină.

Publicația spaniolă Vanitatis scria ieri că un mai mulți tineri de la această instituție de învățământ, care ar fi fost în Italia în vacanță, prezentau simptome asociate cu coronavirusul, dar că, deocamdată, școala nu a confirmat încă informația.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton