Surprize de proporții în următorul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva. Nume noi se anunță pe lista concurenților

 Lupescu Anca
.

Emisiunea Te cunosc de undeva vine cu multe surprize, asta deși filmările de la noul sezon au fost întrerupte de pandemia de coronavirus. Vedetele au reînceput filmările pe 15 mai, iar noul sezon se anunță unul cu extrem de multe surprize. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Telespectatorii vor vedea deghizate mai multe vedete care vor fi jurizate de Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Cristi Iacob. 

Show-ul este prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, iar cele 12 nume care vor participa în noul sezon, cu siguranță vor fi o surpriză pentru fanii emisiunii. 

Printre concurenții de la Te cunosc de undeva se numără: Toto Dumitrescu,  Jojo, Ami și Adda. 

Toto Dumitrescu este actor și este fiului fotbalistului Ilie Dumitrescu. El s-a născut în Mexic și a absolvit Facultatea de Film și Teatru Mandragora din Londra. 

În 2015 a jucat în 'Palatul pionierilor', în regia lui Bobby Păunescu. Toto i-a surprins plăcut pe critici în 'Un pas în urma serafimilor' (2017), fiind nominalizat la premiile Galei Gopo.

Toto e fiul Letiției și al lui Ilie Dumitrescu. Cei doi au fost căsătoriți timo 14 ani, până în 2007, răstimp în care au venit pe lume cei doi copii ai cuplului, Toto și Mayra.

Jojo, Ami și Adda sunt vedete consacrate în România. Jojo are o familie fericită alături de actorul Paul Ipate, căruia i-a dăruit o fetiță, ea mai având un  copil dintr-o căsătorie anterioară. 

Adda a devenit rapid un personaj controversat, după apariția la show-ul Asia Express sezonul 4. Cântăreața a avut mereu critici la adresa soțului ei, și-a dezvăluit firea impulsivă și explozivă, motiv pentru care și-a atras antipatia publicului. 

alina-puscas_florin-risteialina-puscas_florin-ristei

Ami este o cântăreață celebră, care a avut un succes răsunător cu piese ca „Trumpet Lights' ,,Playa en Costa Rica sau „Deja Vu'. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton