Cristina Ciobănașu, schimbare neașteptată de look! "Mi-a plăcut să fiu roșcată, dar mi-a ajuns". Ce mesaje i-au lăsat fanii, pe Instagram

 Oana Pantazi
.

Simpatica actriță din „Sacrificiul” și-a surprins recent fanii cu o schimbare de look, după ce, în ultimii ani, i-a obișnuit cu părul ei de foc. Iată ce spune Cristina Ciobănașu despre recenta schimbare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce filmările la serialul Sacrificiul, de la Antena1, au intrat în pauză pe termen nedeterminat, în contextul pandemiei de coronavirus, Cristina Ciobănașu a decis că a venit momentul pentru o schimbare de look și, în pofida faptului că acea culoare spectaculoasă de păr devenise un fel de semnătură proprie, a ales să renunțe la roșcatul ei portocaliu pentru o nunață mult mai cuminte și mai naturală.

„Cât am așteptat acest moment!”

Actrița le-a povestit prietenilor ei virtuali, într-un InstaStory, că era nerăbdătoare să-și schimbe culoarea părului, dar că aceasta este doar o fază, deoarece nuanțele de roșu ies cel mai greu din păr…

„Cât am așteptat acest moment! M-am vopsit. Sunt foarte fericită. Culoarea nu este finală, pentru că a fost foarte greu să scoatem pigmentul de roșu din păr. Voi ajunge la culoarea pe care mi-o doresc eu treptat. Acesta a fost primul pas. Probabil că va trebui să mă mai vopsesc de vreo două-trei ori… Cert este că mi-am dorit foarte tare să fac o schimbare. Mi-a plăcut să fiu roșcată, dar mi-a ajuns. M-am bucurat destul și am vrut să fac o schimbare. În timp vreau să mă întorc la culoarea mea naturală', a mărturisit Cristina.

Citește și: Mircea Radu, primele declarații despre mama copiilor lui: „Am cerut-o de soție ziua în amiaza mare, lungit pe un prosop, în fața unei mări limpezi”

Fanii au felicitat-o imediat, iar cei mai mulți au fost încântați de rezultat.

„Minunată! Chiar dacă acea culoare roșiatică a ta era extraordinară și îți scotea ochii de zână în evidență, ești SUPERBĂ și așa, deoarece mereu te-a caracterizat naturalețea. Așteptam de mult această schimbare, dar am știut că o să o faci la momentul potrivit. Te ador!”, i-a scris o admiratoare pe Instagram.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună de 8 ani!

Viața lor este ca un un scenariu de film de la un capăt la altul. S-au cunoscut la castingul pentru serialul „Pariu cu viața’, însă nu a fost dragoste la prima vedere. În timp, însă, au început să se cunoască mai bine şi relaţia lor profesională s-a transformat în una de dragoste.

Citește și: Drama neștiută a Andreei Marin. Vedeta a suferit două sarcini extrauterine înainte de a o avea pe Violeta

„Pe data de 18 martie 2012 am avut prima noastra întâlnire romantică. De atunci suntem împreună, la bine și la rău, și am ajuns într-o etapă foarte matură a relației. Ne înțelegem mai bine ca oricând!’, a declarat Cristina, în interviul acordat revistei VIVA!, anul trecut.

Cristina-Ciobanasu2Cristina-Ciobanasu2

Vlad ne-a mărturisit că felul de a fi al Cristinei l-a cucerit, dar şi ochii ei albaştri: „Îți dădea o stare de bine indiferent de cât de proastă îți era ziua respectivă!.

Te făcea să uiți de griji și să te bucuri de orice moment. În al doilea rând, m-au cucerit ochii ei albaștri și mari care se conturau și mai bine datorită pistruilor pe care îi are Criss vara. Nu s-a schimbat nimic de atunci. A rămas la fel de energică și de frumoasă. De fapt, este de șapte ori mai energică și mai frumoasă! În fiecare an se multiplică aceste calități pe care le are.”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton