Ce surpriză i-a făcut Culiță Sterp lui Zanni după victoria de la Survivor. Mama Geta nu l-a susținut pe Faimos

 Dumitrache Medeea
.

Zanni a fost declarat marele câștigător Survivor România 2021. Culiță Sterp nu a putut merge în Republica Dominicană alături de foștii concurenți, dar a avut o surpriză pentru Zanni, din România. Cu toate acestea, mama Geta a avut un alt favorit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce a câștigat marele premiu la Survivor România 2021, Zanni a avut parte de momente de neuitat alături de colegii săi care s-au întors în Republica Dominicană. Deși Culiță Sterp nu a putut să fie alături de el, i-a făcut o surpriză din România.

culita11culita11

Culiță Sterp, surpriză pentru Zanni

Culiță Sterp l-a susținut pe Zanni și s-a bucurat enorm în momentul în care a fost desemnat câștigătorul Survivor România 2021.

Deși nu a putut participa la ceremonia din Republica Dominicană, Culiță i-a făcut o surpriză lui Zanni de la departare.

Citește și: Culiță Sterp, adevărul despre banii câștigați la Survivor:

Citește și: Culiță Sterp a mâncat din gunoaie, la Survivor:

Citește și: Alex Velea, declarații dure după ce Zanni a câștigat Survivor:

Citește și: Adela Popescu, primele declarații după ce a născut:

În momentul în care a fost desemnat Zanni câștigător, Culiță se afla la o cântare, unde i-a făcut o dedicație Faimosului.

Culiță i-a compus câteva versuri pe loc lui Zanni și i-a transmis și un mesaj: „Pentru campionul de la Survivor, pentru Zanni, să trăiască…pentru frățiorul meu. Te pup, nebunule!'.

Mama Geta nu l-a susținut pe Zanni

Chiar cu puțin timp înainte de eliminarea lui Culiță, mama Geta făcea o declarație surprinzătoare. Mama artistului spunea atunci că, dacă fiul ei va fi câștigător, jumătate din bani îi va da lui Zanni.

Sâmbăta trecută, înainte de a fi transmis numele câștigătorului, mama Geta uimea pe toată lumea. Femeia spunea pe Instagram că îl susține, de fapt, pe Andrei Dascălu.

Deși a emoționat-o de fiecare dată când a jucat împotriva lui Culiță, mama Geta a ales să îl susțină pe Andrei Dascălu în locul lui Zanni.

Mama lui Culiță a apreciat comportamentul lui Andrei Dascălu și și-a îndemnat toți urmăritorii să-l susțină pe Războinic.

Sper să câștige Andrei. Un caracter atât de frumos… mi-a dat multe emoții de fiecare dată când a jucat cu Culiță, dar cu toate acestea îl susțin cu tot sufletul. Haideți să îl votăm în marea finală! Doamne ajută să câștige trofeul', scria mama Geta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton