Cum arată Roxana, fiica lui Giani Kiriță, și cu ce se ocupă: „Vreau să devin cunoscută”

 Dumitrache Medeea
.

Roxana Kiriță este o superbă tânără în vârstă de 23 de ani și seamănă leit cu tatăl ei. Dacă Giani Kiriță a apărut mereu pe sticlă, fiica sa s-a ținut de parte de lumina reflectoarelor, concentrându-se pe pasiunea ei și pe ce își dorește să facă în viitor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cu toții îl știm pe Giani Kiriță de la TV, însă fiica lui nu a avut foarte multe apariții pe sticlă. Roxana Kiriță are 23 de ani și seamănă leit cu tatăl ei.

rox-kirita1rox-kirita1

Tânăra s-a ferit de lumina reflectoarelor, chiar dacă tatăl ei este celebru, și s-a axat pe marea ei pasiune: make-up-ul. Giani Kiriță o încurajează să-și urmeze visul și să profeseze în domeniul în care îi place.

Giani Kiriță: „O să îi deschid o afacere'

Giani Kiriță are doi copii frumoși și este un tată mândru. Fiica sa cea mare, Roxana, este make-up artist, iar fiul cel mic, Marco, este în liceu și se pregătește pentru BAC.

Citește și: Cu ce regim alimentar a rămas Giani Kiriță după Exatlon:

Citește și: Giani Kiriță s-a despărțit de iubita tinerică, dar asta nu e tot!

Citește și: Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre viața cu două mame:

Citește și: Cum s-au cunoscut Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil:

Giani și Roxana au o relație tată-fiică specială, fiind mai mult prieteni. Fostul fotbalist a declarat că își dorește ca în viitor să îi deschidă fiicei sale o afacere, însă vrea ca mai întâi să prindă experiență.

Roxana se ocupă cu make-up-ul, Marco e cu Bacul. Deocamdată vreau ca fata mea să prindă experiență și apoi o să-i deschid o afacere. O încurajez întâi să învețe, să facă meseria cum trebuie, să nu se arunce cu capul înainte', a spus Giani Kiriță pentru click.ro.

Sportivul a spus despre fiul său, Marco, că nu a reușit să înceapă o carieră în fotbal și că urmează să susțină examenul maturității: „Fiul meu e la liceu, așteptăm să dea bacul, cu fotbalul a terminat-o, pentru că nu a avut caracterul meu și îndârjirea să ajungă fotbalist, asta-i viața'.

Roxana Kiriță: „Vreau să devin cunoscută'

Marea pasiune a Roxanei Kiriță este make-up-ul, așa că a urmat un curs în acest domeniu pentru a putea profesa. Fiica fostului fotbalist își dorește să muncească și să aibă banii ei.

Am absolvit un curs de make-up și am început să lucrez de câteva luni în domeniu.  Asta îmi doresc să fac pentru că vreau să devin cunoscuta, apreciata și, de ce nu, să câștig banii mei', a spus Roxana.

Având un tată celebru, Roxana a recunoscut că a avut mai multe posibilități față de alți copii din România și că ușile i se deschid mai repede. Însă, tânăra vede și un dezavantaj în celebritate: lipsa de intimitate.

„Recunosc că am avut mai multe posibilități decât ceilalți copii. Tatăl meu are relații, cunoaște lume în stânga și în dreapta, așa că îmi este mai ușor să mă integrez în lumea mondenă'.

Dezavantajul este că toți sunt cu ochii pe tine și trebuie să ai grijă la ceea ce spui, că se interpretează și poate apărea în presă', a adăugat Roxana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton